100e Ft-ért lehet jó laptopot venni?
Figyelt kérdés
Csak netezésre meg alapdolgokra kell. Vagy vegyek netbookot?2009. márc. 19. 08:58
1/4 anonim válasza:
Ha nagy energia igényű játékokat nem akarsz futtani, általános célokra és Net-tezésre megfelel.
2/4 anonim válasza:
A Netbook-nak nincs dvd írója, bár a laptopok írója sem masszív használatra való, de akkor inkább olyan gép amivel adott esetben tudsz íni. Ebben az összegben Celeronos procijú gépet kapsz, ami alapdolgokra megfelel. Asus, Toshiba gép után kutass szerintem, no meg DELL, de lehet az kicsit drágább lesz. Vannak akciók az üzletekben, kicsit nézz körbe!
3/4 anonim válasza:
Hello!
Biztosan találsz Neked megfelelő laptopot, bár ne számíts rá, hogy menni fog rajta a Crysis vagy a GTA IV. :)
A Fujitsu Siemens-ről még sok jót nem hallottam, de szerintem azok között is nézz körül. Acert-is vehetsz, bár én az Acernél valamivel kisebb márkát ajánlanám, az Asus-t. Gondold át, hogy mire kéne neked a notebook, és az alapján válassz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!