Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen laptopot 90-100E Ft-ból?

Milyen laptopot 90-100E Ft-ból?

Figyelt kérdés

netbook, notebook, laptop? (különbség?)

Igényeim szerintem nem nagyok...

Szeretném, ha facebookozni, MSNezni, blogokat olvasni (azpara, jajjdecsunya, igynevess...), totalcart olvasni, illetve gyakorikerdesek.hu-t(xDD) olvasgatni tudnék rajt normál sebességgel... Valamint youtubeos videókat néznék alkalmanként... Memóriájára csak képeket tennék, azt viszont elég sokat...

Szóval nem szeretném, ha fagyogatna...

Játékra nem használnám... Wi-Fire szükségem lenne...

Erős akksi nem feltétlen kell, csak itthon használnám...

melyik márkát ajálnjátok, melyikeket nem?

(szombathelyi vagyok, szóval ha linkeltek konkrét gépet, lécci ne pl pesti üzletekben...) Media Markt ezen a téren megbízható?

köszi...! 14/f

2011. ápr. 28. 17:09
 1/10 A kérdező kommentje:
*használt mennyire "veszélyes"?
2011. ápr. 28. 17:09
 2/10 laci9 ***** válasza:

Szia.

Parancsolj, szerintem ezek minden elvárásodnak megfelel:

[link]

[link]

[link]

Remélem tudtam segíteni.

2011. ápr. 28. 17:17
 3/10 legendavagyok01 ***** válasza:

Azért linkelünk webáruházakat, mert sokkal jobb az ár/érték arány, mint mondjuk a nyűves MediaMarkt-ban.

Használtat ne vegyél, ezért a pénzért - a tényleg nem nagy igényeidnek - megfelelő új gépet kapsz.

Pl. de csak 1 a sokból, mindjárt jönnek a többiek.

[link]

2011. ápr. 28. 17:21
 4/10 anonim ***** válasza:

Elsősorban MSI-t ajánlok pár link:

Az álltalad írd dolgokra megfelel.Youtube-n is nézelődhetsz,de sztem hd-n akadni fog..

[link] ~80.000 HUF

Ez már egy komolyabb masina még a mostani játékokat is viszi..az általad írt dolgokra több mint jó mindenhol gond nélkül menne:D

[link] ~110.000 HUF

~100.000-ért ez elég jónak tűnk,de ha nem sok nálad a 10E akkor ajánlom az előzőt..

[link]

2011. ápr. 28. 17:24
 5/10 A kérdező kommentje:

Közi a válaszokat!

Második válaszoló, azt hogy kell érteni, hogy "nincs operációs rendszer"?

2011. ápr. 28. 17:34
 6/10 anonim ***** válasza:

Nem a 2. válaszoló vagyok,de én is tudok válaszolni.

nincs op.rendszer:azaz nem adnak hozzá,neked kell külön venni..de akkor már inkább ajánlom,hogy tölts le a netről 1-et és használd azt merthátazéért..brutális pénzeket el tudnak kérni érte..netről leszeded kiírod cd-re használod 30napig vagy loaderrel ameddig akarod,észre sem vehető a külömbség..Link Win7 op.-hoz:

[link]

2011. ápr. 28. 17:41
 7/10 legendavagyok01 ***** válasza:

Hát azt úgy, hogy ebben az árban nincs benne. Egy win7 home premium is 20000 fölött van.

Látatlanban azt mondom, hogy a többiek linkjeiben sincs sok olyan, ami oprendszeres, max. Linux, FreeDos stb.

2011. ápr. 28. 17:45
 8/10 legendavagyok01 ***** válasza:

Ha fontos a legális oprendszer (és nem akarsz linux-ot)akkor itt egy, ami már rendes notebook (vagyis nem netbook), és windows 7 home (legalábbis a leírás szerint), alig lépi túl a keretedet. Nem valami acélos, de hétköznapi célra megfelelő:

[link]

2011. ápr. 28. 17:59
 9/10 A kérdező kommentje:

ohh, köszi a válaszokat... :D

amugy netbook, notebook, laptop csak tudásban különbözik?

2011. ápr. 28. 18:15
 10/10 anonim ***** válasza:

Mi is a netbook?

A netbook olyan notebook, amit kifejezetten az utazó vállalkozóknak fejlesztettek ki. Súlyban és teljesítményben is alatta marad a hagyományos laptopok tulajdonságaihoz képest. Pont ez a cél: olyan kisméretű laptopot készíteni, aminek a szállítása még egyszerűbb. Elsősorban netezésre és kisalkalmazások futtatására alkalmas. A kis teljesítmény miatt a többsége például DVD írásra alkalmatlan. A mobiltelefonok egy része már ma is hasonló teljesítményre képes, de éppen a méretéből eredő okok miatt sohasem fogja helyettesíteni a netbookot.

Itt 1 link:

[link]

2011. ápr. 28. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!