Mire érdemesebb beruházni új PC vagy konzol?
Figyelt kérdés
Igazából már elegem lett abból , hogy mindig fejlesztgetni kell a PC-t , hogy az új játékok is fussanak rajta. De azért szeretném megkérdezni azokat , hogy akik hasonló helyzetben voltak azok milyen döntésre jutottak :)2011. jún. 4. 23:18
21/22 anonim válasza:
Mostmár szerintem tetemesen nem fog nőni a gépigénye a játékoknak hogy teljesen új gépet kelljen venni.. veszel egy 1 gigás VGA-t 20ezer kb, Új proci Sztem quad core 4 ghz körül, 1 terrás winyó meg egy jó alaplap, meg 6 GB ram. 100.000-ből kijön, 4 évig nem kell csinálnod vele semmit, játékot meg tudsz tölteni. Konzol meg kicsit olcsóbb, de ps3-HOZ ÚJ játékok 20-25 ezer forint.. Kijönnek a játékok ugyanúgy, csak később PC-re, de TE döntöd el, SZERINTEM PC.
22/22 szőlősi szilveszter válasza:
Konzol. Xbox ra veszel 12 hónap live-ot 12ezer ért és ott vqn 24 ingyen jó játekod.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!