Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mire érdemesebb beruházni új...

Mire érdemesebb beruházni új PC vagy konzol?

Figyelt kérdés
Igazából már elegem lett abból , hogy mindig fejlesztgetni kell a PC-t , hogy az új játékok is fussanak rajta. De azért szeretném megkérdezni azokat , hogy akik hasonló helyzetben voltak azok milyen döntésre jutottak :)
2011. jún. 4. 23:18
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Én PC párti vagyok.

Vegyél egy PC-t mondjuk 100-120 ezerből és nem kell rá költened legalább 2évig egy vasat sem mert minden elmegy rajta.

Viszont ha veszel konzolt 60-70ezerért akkor mindig lehet megvenni hozzá a játékokat 10-15ezer forint/darabért.

2011. jún. 5. 03:12
 12/22 anonim ***** válasza:

is - is:

ha általánosan is használni akarod: PC (szövegszerkesztés, mail, netezés). mielőtt valaki azt mondaná, hogy ma már a konzolon is meglehet mindent csinálni: igen, csak sokkal macerásabb.

ha CSAK játék: inkább konzol. az irányítást meg lehet szokni, egyedi játékok (egy-két SONY és MS) lassan tényleg csak erre jönnek ki. ha választani kéne: PS3 mert jobb, XBOX360, met Kinect

ha engem kérdezel: PC. nem tudnék úgy élni, hogy csak játékra vegyek valamit.

a vélemény alapja: mindegyik van, ezekkel dolgozom.

2011. jún. 5. 07:30
 13/22 anonim ***** válasza:
Hát 720p-s LCD TV-re vagy xBox, vagy Wii.De én a Wii-t preferálom, nagyon jó kis konzol, és ingyenes a Multija, azaz a Nintendo WFC:-) És igenis vannak rá olyan játékok, mint a CoD4, sőt még vannak a CoD4-nél is jobb akció játékok Wii-ra, pl a Conduit 2 vagy a Metroid.Pl ezt érdemes megnézni, ez király Wii exkluzív játék, Online multiba felülmúlhatatlan: http://www.youtube.com/watch?v=KCdyOulqfWU
2011. jún. 5. 07:45
 14/22 anonim ***** válasza:

PC-m volt, vettem egy PS3-at,de megbántam és már el is adtam. Ez viszont nem jelenti azt,hogy a PS3 rossz lenne,de előbb azt kéne tudni,hogy milyen játékokat szeretsz. Arra is számítani kell,hogy a konzolos verziók kicsit arcade jellegűek, még azonos játéknál is. Szóval más a játék.

Az irányítást is ki kell próbálni párszor. Én nem tudtam megszokni annyira,hogy élvezzem is a játékot.

A játékok amúgy folyamatosak , meg minden. Viszont eszméletlen csiga a demo letöltés és telepítés.

2011. jún. 9. 11:30
 15/22 anonim ***** válasza:
Előző: ja még annyit,hogy nézd meg mennyibe kerül ugyanaz a játék konzolra meg pc-re
2011. jún. 9. 11:30
 16/22 mate0117 ***** válasza:

én biztos nem tudnék fps-t konzolon játszani....

milyen az már hogy egy pöcökkel célozz pontosan....

én is gondolkoztam de végül én laptopot vettem(olyat amin lehet játszani) és nem bántam meg....

pc-re ha ügyes vagy ingyé is tudsz játékot csinálni....

és arról ne is beszéljünk hogy mi minden mást lehet még a pc-n csinálni...

de dönts belátásod szerint ha érdekel akk én a pc-re szavazok...

150 ezerért veszel egy olyan gépet amit legalább 3 évig nem kell fejleszteni...

na de ha már itt tartunk akk a pc-t tudod fejleszteni

ha most veszel egy ps3-at akk vígan játszol vele 2 évig aztán úgyis jön a ps4(vagy vmi hasonló)....

2011. jún. 9. 11:41
 17/22 anonim ***** válasza:

Pc párti vagyok én is.

Világ életembe pc-n játszottam. Nem probáltam mást ez igaz.

De engem valahogy nem vonz hogy egy controller az egész aztán gyerünk játszani. Alapból nem tetszenek a konzol játékok megvalósitásai. Szépnek szép meg minden.

De ha jön pc-re egy átirat xboxról,vagy ps3-ról szinte már ki se probálom mert nekem nem tud nyujtani olyan élményt a játékmenet. Valakinek a gyönyörű grafika az igazi játékélmény. Nálam nem. Egy játéknak legyen hangulata!!!

Én ezeket pc-n találom meg.

Pcből nem kell venni 300000-ért gépet hogy jókat játszhassál. Kijössz 100000-130000-ből. De az már tényleg hasitani fog neked. Apránként kell cserélni az alkatrészeket. Beviszed egy boltba és beszámitják neked, és máris olcsóbban kijöttél, mintha nem számolták volna be.

Nekem most kináltak 28000-ért alaplapot, procit, memóriát.

Nem egy szar fajta volt, és még gari is van rajta.

Szoval ha ésszel csinálod akkor megéri a pc.

Játékokat meg egy jó torrentoldalról tudsz tölteni ingyen.

Eredetibe csak azokat érdemes megvenni amit tudsz online játszani, és azaz igazi játékélmény.

Szerintem gondoljad meg azt a xbox, ps3 vásárlást.

Nem lebeszélni akarlak, de nekem ez a véleményem.

2011. jún. 9. 11:42
 18/22 anonim ***** válasza:
11:30-as vagyok. Azért tegyük hozzá azt is,hogy a konzol új verzió is jó drága,mikor megjelenik, igaz ,hogy 5 évig nem kell cserélni. A leginkább ami zavart a PS3-ban ,hogy a programok a kontroller vezérlés hátrányát a játék "butaságával" kompenzálták. Magyarán eleve úgy vannak megírva a programok,hogy azzal a gyári kontrollerrel is irányítani tudd. Egy célkeresztet pedig sokkal gyorsabb egérrel a megfelelő helyre vinni.
2011. jún. 9. 11:50
 19/22 anonim ***** válasza:
Én úgy mondanám ezt hogy pc "szabadabb" egy játékmenet mint konzolon.Nincsenek annyira korlátozva a lehetőségek irányítás szempontjából.
2011. jún. 9. 11:58
 20/22 anonim ***** válasza:
minden attól függ h milyen játékokkal akarsz játszani. én főleg stratégiai/menedzselős játékokat és RPGket tolok, így főleg stratégiák miatt a PC mellett maradtam. de PCn jobbak az FPSek és az autóversenyzések (persze kormány+pedálok) is. konzolt egyedül a mozgásérzékelős játékok miatt vennék, de perpill még nincs belőlük vmi sok. bár lehet h a köv generációnál már elgondolkozok rajta, perpill a PC legalábbis számomra jobb választás
2011. jún. 9. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!