Mire érdemesebb beruházni új PC vagy konzol?
Én PC párti vagyok.
Vegyél egy PC-t mondjuk 100-120 ezerből és nem kell rá költened legalább 2évig egy vasat sem mert minden elmegy rajta.
Viszont ha veszel konzolt 60-70ezerért akkor mindig lehet megvenni hozzá a játékokat 10-15ezer forint/darabért.
is - is:
ha általánosan is használni akarod: PC (szövegszerkesztés, mail, netezés). mielőtt valaki azt mondaná, hogy ma már a konzolon is meglehet mindent csinálni: igen, csak sokkal macerásabb.
ha CSAK játék: inkább konzol. az irányítást meg lehet szokni, egyedi játékok (egy-két SONY és MS) lassan tényleg csak erre jönnek ki. ha választani kéne: PS3 mert jobb, XBOX360, met Kinect
ha engem kérdezel: PC. nem tudnék úgy élni, hogy csak játékra vegyek valamit.
a vélemény alapja: mindegyik van, ezekkel dolgozom.
PC-m volt, vettem egy PS3-at,de megbántam és már el is adtam. Ez viszont nem jelenti azt,hogy a PS3 rossz lenne,de előbb azt kéne tudni,hogy milyen játékokat szeretsz. Arra is számítani kell,hogy a konzolos verziók kicsit arcade jellegűek, még azonos játéknál is. Szóval más a játék.
Az irányítást is ki kell próbálni párszor. Én nem tudtam megszokni annyira,hogy élvezzem is a játékot.
A játékok amúgy folyamatosak , meg minden. Viszont eszméletlen csiga a demo letöltés és telepítés.
én biztos nem tudnék fps-t konzolon játszani....
milyen az már hogy egy pöcökkel célozz pontosan....
én is gondolkoztam de végül én laptopot vettem(olyat amin lehet játszani) és nem bántam meg....
pc-re ha ügyes vagy ingyé is tudsz játékot csinálni....
és arról ne is beszéljünk hogy mi minden mást lehet még a pc-n csinálni...
de dönts belátásod szerint ha érdekel akk én a pc-re szavazok...
150 ezerért veszel egy olyan gépet amit legalább 3 évig nem kell fejleszteni...
na de ha már itt tartunk akk a pc-t tudod fejleszteni
ha most veszel egy ps3-at akk vígan játszol vele 2 évig aztán úgyis jön a ps4(vagy vmi hasonló)....
Pc párti vagyok én is.
Világ életembe pc-n játszottam. Nem probáltam mást ez igaz.
De engem valahogy nem vonz hogy egy controller az egész aztán gyerünk játszani. Alapból nem tetszenek a konzol játékok megvalósitásai. Szépnek szép meg minden.
De ha jön pc-re egy átirat xboxról,vagy ps3-ról szinte már ki se probálom mert nekem nem tud nyujtani olyan élményt a játékmenet. Valakinek a gyönyörű grafika az igazi játékélmény. Nálam nem. Egy játéknak legyen hangulata!!!
Én ezeket pc-n találom meg.
Pcből nem kell venni 300000-ért gépet hogy jókat játszhassál. Kijössz 100000-130000-ből. De az már tényleg hasitani fog neked. Apránként kell cserélni az alkatrészeket. Beviszed egy boltba és beszámitják neked, és máris olcsóbban kijöttél, mintha nem számolták volna be.
Nekem most kináltak 28000-ért alaplapot, procit, memóriát.
Nem egy szar fajta volt, és még gari is van rajta.
Szoval ha ésszel csinálod akkor megéri a pc.
Játékokat meg egy jó torrentoldalról tudsz tölteni ingyen.
Eredetibe csak azokat érdemes megvenni amit tudsz online játszani, és azaz igazi játékélmény.
Szerintem gondoljad meg azt a xbox, ps3 vásárlást.
Nem lebeszélni akarlak, de nekem ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!