Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » DELL vagy ACER? (Túl rövid a...

DELL vagy ACER? (Túl rövid a kérdés)

Figyelt kérdés

[link] vagy [link]

Arra lennék kíváncsi, hogy mélyk a jobb márkájú, teljesítmény és használhatóság. Leginkább játékra, filmezésre, netezésre használnám.

Mélyket érdemes megvenni?

2011. jún. 3. 15:16
 1/6 P.O.C. ***** válasza:
Egyértelműen Dell, még akkor is, ha drágább.
2011. jún. 3. 15:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Mindennap megkérdezi valaki. Dell.
2011. jún. 3. 15:23
 3/6 anonim ***** válasza:

szerintem a dell anyival jobb hogy van rajta bluetooth, meg valamelyiknek jobb a kamerája mert ha irta volna hogy mány megapix mind a 2nél akkor ezt is megtudtam volna mondani.

1 nem tetszik, hogy linux van fent. Arra meg ugytudom hogy nem sok játékot lehet találni. Sztem ha megveszed az 1iket akkorvegyél mellé valamien windowsot is és ragd fel, vagy rakasd fel valamien üzletbe

2011. jún. 3. 15:26
 4/6 Panda Péter ***** válasza:
omg
2011. jún. 3. 15:37
 5/6 P.O.C. ***** válasza:

15:26

----------------

1 .Windows -t telepíteni még a 9 éves unokaöcsém is tud. :D És azt is tudja, hogy emiatt nem feltétlenül szükséges újabb súlyos tízezrektől megszabadítania magát.

2. Az Acer ugyan megbízhatósági szempontból az utóbbi időben kikupálódott, de még mindig nem lehet egy napon említeni a Dell -el. A Bluetooth és a jobb Webcam teljesen mellékes. A 3 év garancia viszont nem az, összehasonlítva az Acer 1 évével. Már csak ez megéri a +15 eFt -ot, minthogy 1 év múlva csak pislogj a Acer -el, ha valami gond van...

2011. jún. 3. 16:19
 6/6 Panda Péter ***** válasza:
ott a pont.
2011. jún. 3. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!