Miért van service meghajtóm?
Figyelt kérdés
A gépemet oprendszerrel (Vista) vettem , és most akarom Win 7 re cserélni. A laptopban van egy 320gb os vinyó ami egy 285 C (rendszer+fájlok), Lenovo Q 10Gb (ez a visszaállítási partíció) és egy servise 2gb. Az egyik kérdés az lenne hogy mi lehet a servise-en és ha a win7 felrakásakor formáztatom vele a vinyót, tehát minden elveszik akkor nem lesz az gond, mármint lementettem minden képet, doksit..., de mire kellhet ez a meghajtó? Nem lesz probléma abból hogy letörlöm? A másik pedig hogy érdemes e egy külön meghajtót csinálni a windowsnak, vagy mehet egybe a személyes cuccokkal?2011. jún. 2. 18:08
1/2 anonim válasza:
Valószínűleg a Vista telepítő egy része vagy ilyesmi van rajta.
Acer netbookoknál tudom, hogy az op.rendszer telepítője egy PQService nevű partición van, és akármikor újratelepíthető... Lenovonál nem 100%, de szerintem ez is olyasmi lesz...
2/2 A kérdező kommentje:
És géz ha leszedem? Új oprendszer megy rá, tehát tehát eredetileg fölöslegessé válna, vagy nem? Inkább ne formázzam azt a meghajtót?
2011. jún. 2. 19:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!