Megmondaná valaki miért nem megy a dvd meghajtóm?
A gépem dvd meghajtója némelyik lemezeket nem olvassa be, a többihez pedig ezt írja ki:A fájlhot nincs társítva a művelet végrehajtásához szükséges program. Adja meg a társítást a Vezérlőpult Társítások beállítása eszközével.Vistám van,2 hete kezdte el, akkor mindenre azt írta ki,hogy
ha a sajátgépben ráklikkeltem a meghajtóra hogy rakjak be lemezt és kitolta a tálcát.Közben kb.3 percet kellett várni h valami történjen.
talán mert hibás???
mármint az eszköz-
Az előző kommentezőnek igaza van, nézm meg a kábelt.
Ha tovább is ez a probléma, akkor telepítsd újra a windowsodat, mert lehet hogy vírusos. Nekem is ezt csinálta a DVD-ROM, de felraktam egy vírusírtót, és megtalálta a bűnöst.
Ha ez után is jelentkezik a probléma, akkor ha tapasztalatlan számítógép felhasználó vagy akkor vidd el szervízbe a géped. Ha ne, akkor szedd szét a romot, és egy fültisztítóval, meg egy kis arcszesszel óvatosan tisztítsd meg a lézerfejet, de nyomd rá erősen mert elállítódik és nem fog beolvasni semmit.
De én mindenféle képpen vírusra gondolok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!