3 monitoros rendszerhez VGA?!
Figyelt kérdés
3 monitoros rendszerhez, milyen videokártyát ajánlotok, AMD-ből és esetleg ha van ilyen Nvidiából abból is ami támogatja ezt akkor irjatok egyet abból is, az ára egyenlőre nem lényeges, csak támogassa ezt a fajta rendszert. és milyen kiegészitő hardverek megléte szükséges még a 3 monitoros rendszer üzemeltetéséhez?2011. jún. 2. 17:28
12/18 A kérdező kommentje:
na látod az biztos meghajtja csak abbol a pénzből már 6 monitort veszek :D
2011. jún. 2. 18:25
13/18 anonim válasza:
Az Nvidiákra ha jól tudom maximum 2 monitort lehet kötni, és két kártya kell, hogy ennél többet köss hozzá. Persze ezt régen hallottam, az újaknál nem biztos, hogy igaz... valaki javítson ki ha tévednék. :)
Előző voltam.
14/18 A kérdező kommentje:
a gtx590-re mintha 3 is rámenne nem biztos, bár az megint méreg drága :D
2011. jún. 2. 18:28
15/18 anonim válasza:
Esetleg HD6970 / HD6950 és haladj így lefelé, amíg el nem éred a megfelelő árút. :)
Bár a HD 6990 az egyetlen amivel biztos full HDben fognak menni a dolgok... :P
16/18 A kérdező kommentje:
hát ekkora árak melett tényleg elgondolkodtató nem-e jobb egy szép nagy tv-t kötni a gépre :D mert ha csak a 3 monitort számolom meg a vga-t már 250 ezer, legbarátibb áron is, és akkor még a táp nincs benne az alaplap meg a proci nincs benne mert ezt a tachnikát is vhol el kell helyezni :D
2011. jún. 2. 18:33
17/18 Panda Péter válasza:
ezt mondtam jónéhány hsz-szel előbb. egy monitor full hd-ben hajtásához szinte kompromisszumoktól mentesen elég egy 6870, ha hosszú távon gondolkozol akkor meg egy 6950 mondjuk.
18/18 anonim válasza:
PNY Quadro FX4800 1.5GB 384bit DDR3 ----> Ezzel a sz@rt is kihajtod előle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!