Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » építenék egy gamer konfigot...

építenék egy gamer konfigot havernak. Mit ajánlanátok?

Figyelt kérdés

az van hogy amit én össze raktam neki az nem tetszik neki ugyh várom a tippeket...

130 ezer a keret...

ebből alaplapnak, cpu-nak , vga-nak , ram-nak, tápnak,vinyónak, opt meghajtónak és háznak kell kijönnie...

a többi van (moncsi, egér billenytyű)

jah és NEM SZÍVLELI AZ ATI KÁRTYÁKAT....

de rá tudom venni...de csak ha nagyon muszály...

2011. máj. 30. 14:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
írtam én, hogy annyiért van? ha már 40-et rászán, akkor +20ezer, és jó ideig nem kell hozzányúlni az is fix.
2011. máj. 30. 15:59
 12/14 Panda Péter ***** válasza:
abban egyetértek, hogy a 6850/6870/6950 nagyon közel van egymáshoz árban, és a 6950 éri meg a legjobban. de ha nem fér bele a keretbe, akkor nem fér bele, lehet hogy a kérdező már ezt az összeget is alig tudta összekaparni, és nem könnyű még egy huszast hozzácsapni.
2011. máj. 30. 16:07
 13/14 anonim ***** válasza:
Igazad van, de én még akkor gyűjtenék. :)
2011. máj. 30. 16:30
 14/14 anonim válasza:

[link]

ez egy gépösszerakó, érdemes próbálkozni vele, na meg a boltos is nagyon rendes, nekem (nem vagyok valami nagy számteches) jobb videokártyát ajánlott olcsóbban, amikor a listával bementem hozzá

2011. jún. 2. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!