építenék egy gamer konfigot havernak. Mit ajánlanátok?
Figyelt kérdés
az van hogy amit én össze raktam neki az nem tetszik neki ugyh várom a tippeket...
130 ezer a keret...
ebből alaplapnak, cpu-nak , vga-nak , ram-nak, tápnak,vinyónak, opt meghajtónak és háznak kell kijönnie...
a többi van (moncsi, egér billenytyű)
jah és NEM SZÍVLELI AZ ATI KÁRTYÁKAT....
de rá tudom venni...de csak ha nagyon muszály...
2011. máj. 30. 14:59
11/14 anonim válasza:
írtam én, hogy annyiért van? ha már 40-et rászán, akkor +20ezer, és jó ideig nem kell hozzányúlni az is fix.
12/14 Panda Péter válasza:
abban egyetértek, hogy a 6850/6870/6950 nagyon közel van egymáshoz árban, és a 6950 éri meg a legjobban. de ha nem fér bele a keretbe, akkor nem fér bele, lehet hogy a kérdező már ezt az összeget is alig tudta összekaparni, és nem könnyű még egy huszast hozzácsapni.
13/14 anonim válasza:
Igazad van, de én még akkor gyűjtenék. :)
14/14 anonim válasza:
ez egy gépösszerakó, érdemes próbálkozni vele, na meg a boltos is nagyon rendes, nekem (nem vagyok valami nagy számteches) jobb videokártyát ajánlott olcsóbban, amikor a listával bementem hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!