Össze állítanátok egy gamer pc-t?
Figyelt kérdés
250e-ig monitor is legyen benne köszi2011. máj. 30. 12:39
1/10 anonim válasza:
Inkább menj a www.gepigeny.hu-ra ott a fórumokba kérdezel, tuti válaszolnak, hozzáértő emberkék. (nem azt mondom hogy itt senki se ért hozzá, de ide nem járnak annyian)
2/10 Panda Péter válasza:
ha már máshova irányítjuk a kedves kérdezőt, akkor legalább a prohardverre irányítsuk...
3/10 A kérdező kommentje:
de azért ti is írhatnátok néhányat :)
2011. máj. 30. 13:04
4/10 anonim válasza:
Jó.. prohardver se rossz, oda is járok, de gépigény is megfelel a célnak szerintem...
5/10 anonim válasza:
Bele fognak páran kötni, hogy ez meg az, de én legalább összeállítok valamit, és nem küldözgetlek sehova... :)
Alaplap: [link] (29.188Ft)
Proci: [link] (42.804Ft)
Memória: [link] (19.600Ft)
Videó kártya: [link] (57.407Ft)
Vinyó: [link] (19.125Ft)
Ház: [link] (22.388Ft)
Táp: [link] (12.762Ft)
DVD: [link] (4.862Ft)
Monitor: [link] (32.869Ft)
Összesen: 241.005 Ft
6/10 Panda Péter válasza:
igen, belekötök, mert:
1156 halott platform, 1155-öt kell venni és sandy bridge procit
gigabyte superb táp felejtős
7/10 anonim válasza:
Én egy Blue Ray olvasót is beleraknák.
8/10 Panda Péter válasza:
9/10 anonim válasza:
Pandamaci jòl beszél....
De ő legalàbb írt valamit...XD
Amugy jò lesz az a gép csak eszközölni kell pandamaci vàltoztatàsait és a vga legyen inkàb gtx 560 ti suoer over clock....
Ugy mar patent....
10/10 anonim válasza:
Én várnék még egy nagyon picit. Holnapután a Computexen bemutatják az új AMD processzorokat. Lehet, hogy sokkal jobban megéri majd AM3+ és Bulldozer alapra építeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!