Ti, hogy állítanátok össze?
A keret 110.000Ft. Ti milyen configot állítanátok össze ebből. Jöhet AMD-s és Inteles is. Monitor nem kellene hozzá.
A max felbontás az 1280x1024.
Csak kíváncsi vagyok hogy ki milyen configot állítana össze ennyiért.
Előre is köszi. :D
Hali!
Én AMD-ATI párti vagyok, a következőket ajánlom:
Alaplap: ASUS M4A77D ~19.000 Ft
Proci: AMD Phenom II X2 560 dobozos Socket AM3 Black Edition
~25.000 Ft
RAM: 1GB 800MHz DDR2 RAM Kingmax (ebből kettő vagy négy darab), ilyenem van a gépembe, elégedett vagyok vele nagyon. ~8.000 Ft/ ~16.000 Ft
Wincsi: 500GB WD 3.5" Caviar Blue WD5000AAKS 7200rpm SATAII 16MB cache ~ 10.000 Ft
Optikai: szerintem használd a régit, amúgy mag 10k, de inkább 5.
Vidikari: Sapphire Radeon HD5750 Vapor-X 1GB GDDR5 PCIExpress ~32.000Ft (Én most tervezem egy ilyen beszerzését)
Ez így a több rammal ha minden igaz 102 ropi.
Az arányokat tetszés szerint lehet változtatni. Pl a videókártyát valami 20 ezres környékire cseréled és inkább valami jobb proci, meg gyorsabb RAM-ot veszel belőle. De sztem játékra jók ezek az arányok. Én két éve vettem a gépem, mostanában nem követem az eseményeket ilyen fronton, de egy AMD konfig tuti, hogy olcsóbb, mint egy ugyanolyan tudású Intel. Videókártyánál tuti, hogy Sapphire-t vennék, itthon mindkét gépbe az van, még soha semmi baj nem volt velük. Amit ajánlottam az pedig Vapor-X technológiás, tehát halkabb és hidegebb, mint a referenciahűtős. Erről jut eszembe, hogy tápot,meg házat nem írtam. Tápot célszerű FSP-t vagy valami márkásabbat. Ha rosszat veszel, az egész gépet kinyírhatja. Az újabb videókártyáknak 500 Watt körül kell sajnos, egy 500as FSP cirka 13 ropi. Házat azért nem írok, mert szerintem abból is jó a régi. egyébként meg pár ezer forint. Az árak az www.aqua.hu-ról vannak, nem feltétlen a legolcsóbb hely, de mindent egy helyen meg tudsz keresni vele, és aztán legfeljebb ha máshol olcsóbb, ott veszed meg.
Itt kezdd a böngészést: [link]
Ha további help kéne, csak írj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!