80 ezerből noti, ami sokáig bírja. Tudtok ilyet ajánlani?
Figyelt kérdés
felhasználás: net, msn, irodai dolgok, régi játékok.2011. máj. 30. 12:34
11/18 A kérdező kommentje:
A kétszer olyan jó alatt a kétszer annyi ramot, meg a kétszer annyi garanciát érted? (más különbséget nem látok (meg hogy ez samsung nem dell)) Ám a ramot most néztem... Lehet a Dell lesz... a samsungnak matt a kijelzője...
2011. máj. 30. 14:02
13/18 A kérdező kommentje:
Nekem a lényeg, hogy sokáig bírja nettel, word-el, msn-el meg skype-al... más nemnagyon....
2011. máj. 30. 14:06
14/18 anonim válasza:
A 2x olyan jó alatt azt értem, hogy a Dell netbookok alapból megbízhatóbbnak számítanak a Samsungnal. Vagyis pl. a burkolatuk és a monitor tartó részük is masszívabb szokott lenni.
Ezen felül nagyobb a merevlemeze, 2x annyi RAM van benne, 2x annyi garancia van rá.
15/18 anonim válasza:
Az akku üzemideje minden Intel Atom procival és DDR3-as RAM-al szerelt notebooknál közel ugyanannyi.
16/18 A kérdező kommentje:
Ez a Dell Inspiron amit linkelt egyik kedves válaszoló kapható más színbe is? (kellene még egy barátnőmnek de neki rózsaszín lenne jó)
2011. máj. 30. 15:15
17/18 anonim válasza:
Igen, itt 6 féle színben kapható, csak kicsit drágább ez az oldal: [link]
18/18 Panda Péter válasza:
"pl. a burkolatuk és a monitor tartó részük is masszívabb szokott lenni" a most igazán népszerű inspiron 5xxx széria burkolata konkrétan egy kalap sz@r...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!