Egy Intel Core i5-2500K 3.3GHz Box-ra kell külön hűtést vennem vagy nem mert nem irják sehol?
Intel Core i5-2500K 3.3GHz Box
Jellemzők:
- Socket 1155 CPU foglalat
- Quad CPU Mag, Quad HT szál
- 3.3GHz alap órajel frekvencia
- 3.7GHz Turbo max frekvencia
- Intel Smart Cache: 6Mb
- Bus/Core Ratio: 33
- 32nm Gyártás technológia
- 95Watt maximum fogyasztás
- DDR-3 1066/1333 memória kezelés
- Intel HD VGA / 850MHz/1.1GHz
Elmész a tökömbe hülyegyerek, akkor értékesebb vagyok nálad, mert te csak egyetlen területre verdesed f*szod, de sosem fogsz annyi havat megenni az életed során, mint amennyit én már leszartam. :D
Ez utóbbi persze csak egy szólás mondás volt, de ezen is trollkodd ki magad nyugodtan. :D
"Csak nekem van vagy 5 szakmám, amiről papírom is van. Pl.: Karosszérialakatos, Műszaki cikk eladó, Szoftver üzemeltető, stb.. "
5 szakmád? Ez megalol. Egy átlag szakma kitanulása 10 év, legalábbis, hogy elmondhasd, szakmád van, nem csak végzettséged. Ja, hogy szoftver üzemeltető? Megalol :-) Ezt érettségi után 2 nappal megcsinálják számítógép analfabéták gimnáziumban(előtte vizsgáznak, de mivel kell az érettségi hozzá, ezért utána írják papírra). Ha nagymamám elvégzi(elvégezné), akkor neki is új szakmája lenne? Gondolom a műszaki cikk eladó is az okj-s végzettségedre utal...
Nagyon vicces ez az ország, ahol mindenkinek minimum 3 szakmája van, valójában meg semmihez sem ért...
A Gazdasági Informatikusim is megvan, de tudod nem vagyok az a villogós fajta. :) Én csak példának hoztam fel őket. Azt meg nem hiszem, hogy érettségi után a tanulás nélkül le tudod tenni. :) Az ipari suli után érettségiztem 3 év alatt, 1 évet elengedtek a szakmunkás miatt belőle. A szoftvertüzeltetői már csak olyan adalék volt az értettségi mellé, de akkoriban még jónak számított.
Az OKJ-s dologgal meg sokan tévedésben vannak. Ugyan azt tanulod és vizsgán ugyan kérik tőled számon, mint iskolarendszerben illetve ugyan azt a bizonyítvány kapod.
Sokan lenézik a tanfolyami úton megszerzett papírokat, én is lenéztem. Akkor értékelődött fel bennem, mikor a Media Markt -ban voltam gyakorlaton. Akik a 4 éves iskola rendszerű képzésben tanulták ugyan azt, mint én Olyan sötétek voltak mindenhez, mint az éjszaka. Én a kis "gyorstalapalómmal" is sokkal többet tudtam náluk. Egy világ omlott össze bennem. Szóval inkább hagyjuk. Akit nem érdeki a szakmája, és nem fejleszti magát folyamatosan, az akármilyen papírral meg 10 év gyakorlattal sem lesz belőle szakember.
"Nagyon vicces ez az ország, ahol mindenkinek minimum 3 szakmája van, valójában meg semmihez sem ért..."
Ez meg az oktatási rendszer és a Piac hibája. Ha piacnak tényleg szüksége lenne szakemberekre, jobban beleártaná magukat a képzésükbe. Egyszerűen a mai világban már csak nagyon kevés szakember kell. Ennek ékes példája az álláshirdetések. Írnak olyanokat bele, hogy az ember lemegy tőle hídba. Hogy ilyeneket honnan akasztanak le nem tudom, de szerintem a Kripton bolygóról repülhetnek is, persze jármű nélkül. :)
Szóval ezek szerint van mibe válogatniuk. Ma már inkább csak betanított gyártósori bio-robotokra van szükség, persze éhbérért és nem hosszútávon..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!