Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy Intel Core i5-2500K...

Egy Intel Core i5-2500K 3.3GHz Box-ra kell külön hűtést vennem vagy nem mert nem irják sehol?

Figyelt kérdés

Intel Core i5-2500K 3.3GHz Box

Jellemzők:

- Socket 1155 CPU foglalat

- Quad CPU Mag, Quad HT szál

- 3.3GHz alap órajel frekvencia

- 3.7GHz Turbo max frekvencia

- Intel Smart Cache: 6Mb

- Bus/Core Ratio: 33

- 32nm Gyártás technológia

- 95Watt maximum fogyasztás

- DDR-3 1066/1333 memória kezelés

- Intel HD VGA / 850MHz/1.1GHz

2011. máj. 29. 17:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
mivel dobozos, ezért jár hozzá
2011. máj. 29. 17:25
 2/14 anonim ***** válasza:
Hát ott van hogy box, akkor miért nem írják sehol? Gyakorold a szövegértést.
2011. máj. 29. 17:25
 3/14 P.O.C. ***** válasza:

A BOX azért még nem mindenkinek fogalom arra, hogy hűtőt tartalmaz.

Más szakmákból én is tudnák neked olyasmiket mondani, amiről fingod sem lenne, pedig annak aki azt gyakorolja, teljesen hétköznapi dolog, kb. olyan mintha csak levegőt venne. :D

2011. máj. 29. 17:42
 4/14 anonim ***** válasza:
Na mondj akkor ilyet P.O.C
2011. máj. 29. 17:43
 5/14 anonim ***** válasza:

[link]

OPALE kiselosztó 12mod.

van benne nulla sin?

ejj ejj, nem irjak... pedig aki hasznalja tok egyertelmu! az osszes schneiderben van ;)

2011. máj. 29. 17:58
 6/14 P.O.C. ***** válasza:

Minek, hogy gyorsan kikeresd a Google -be, hogy utána verhesd a 'mejjed' ? :D (Mert az egyébként a korábbi hozzászólásidból ítélve nagyon jelező rád).

Csak nekem van vagy 5 szakmám, amiről papírom is van. Pl.: Karosszérialakatos, Műszaki cikk eladó, Szoftver üzemeltető, stb..

Ha más területeken neked is lennének kérdéseid, te sem örülnél annak ha, csípőből lehurrognának, lefikáznának mert nem tudsz valamit.

Nem vagy te se olyan okos, mint amennyire az egód hiszi magáról. :)

2011. máj. 29. 18:02
 7/14 anonim ***** válasza:

"Minek, hogy gyorsan kikeresd a Google -be, hogy utána verhesd a 'mejjed' ? :D (Mert az egyébként a korábbi hozzászólásidból ítélve nagyon jelező rád). "

Honnan tudod hogy melyik hozzászólást írtam te retardált?

Amúgy leszarom a szakmáidat, mert a legtöbb ember nem ért ahhoz amiről papírja van. Valszeg ilyen vagy te is ;)

2011. máj. 29. 18:06
 8/14 Panda Péter ***** válasza:
hagyjad poc, tegnap engem is betámadott néhány troll akik képtelenek voltak értelmezni a szarkazmust és a... khm... sajátos stílusomat okoskodásnak vélték.
2011. máj. 29. 18:06
 9/14 P.O.C. ***** válasza:

Elég ha alapul vesszük a stílusodat, és meg a hasznos válaszaid arányát. Abból már én be is azonosítottalak, annak ellenére is hogy a névtelenségbe burkolózol. Amúgy meg honnan a túróból veszed, hogy nem értek a szakmáimhoz?

Mert te minden szakmához értesz, okostojás?

De mindegy, mert Panda Péternek igaza van. Az ilyen antiszociális alakokra mint te, tényleg rá kell hagyni. :D

2011. máj. 29. 18:17
 10/14 anonim ***** válasza:
Jó hát még ha értesz is hozzá a szoftverüzemeltetőhöz aztán sok tudás kell :D
2011. máj. 29. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!