Milyen alaplapot érdemes venni?
Gépcsere előtt állok,de még nem döntöttem el hogy AMD vagy Intel legyen. Az biztos hogy a proci Phenom II x4 sorozatból,vagy ha inteles akkor sandy bridges core i3,vagy i5-öt szeretnék.
Ezekhez milyen alaplapot érdemes venni?Tudnátok tanácsot adni mire érdemes odafigyelni szerintetek?
Én Asrock G41M-VS3-at használok.
Egész jó árban van.
Amúgy én a helyedben Intel Pentium D 940 3.2GHz Dual Core Processor-t vennék. (2x3,2GHz)
két válaszoló két rossz válasszal...
mégis miért ne lenne jó az asrock? tény, hogy régen elég gagyi, low-budget lapokat csináltak, de ma már bőven asus/gigabyte színvonalúak a termékeik. szinte 100% hogy a következő konfigomnak asrock lap lesz az alapja, pedig én lap témában eléggé kényes vagyok.
Köszi a válaszokat mindenkinek,de még mindig nem vagyok előrébb! Mire kell figyelni alaplapnál?
Ha AMD proci mellett döntök akkor lehet Phenom IIx6 is szóba kelül. Pénz miatt vacilálok,mint sokan mások :-)
15:24 Panda Péter
Filmezés,konvertálás,és igen,játékokra is kell a gép.
Egy átlagos felhasználónak akkor elég ha ennyit ismer amit a foglalattal említettél? Nem kell másra figyelni? Mindenféle ki-bevezetések,csatlakozók?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!