Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 120. 000 Ft-ból kilehet hozni...

120. 000 Ft-ból kilehet hozni egy AMD-s gamer gépet?

Figyelt kérdés
Amivel már régóta játszani szeretnék az a GTA IV de nem tudom , hogy ennyi pénzből kilehetne egy olyan gépet hozni ami vígan elbírná.
2011. máj. 23. 10:28
1 2
 11/19 P.O.C. ***** válasza:

Az 550 W túlzás!

Olvasnivaló 1: [link]

Az FSP hexa az FSP APN belére épül, semmi baj nincs vele sem minőségben sem megbízhatóságban.

A HD6770 az HD5770 utódja, így sebességkülönbség alig van a két kártya között, viszont a HD6770 lényegesen kevesebbet fogyaszt. A ModeCom Prime 8300B nem éri meg azt az árkülömséget, láthatóan eléggé visszafolytották a szellőzési lehetőségeit. Ennyi erővel pótold meg egy ezressel és vegyél minőségi Cooler Master Elite házat.

Ami az alaplapot illeti, szerintem arra kéne kéne törekedni, hogy később upgrade -elhető legyen az új AMD buldozer procikkal is. Az általam Asus választott alaplap AM3+ -os és megfelel ennek az elvárásnak.

2011. máj. 23. 11:55
 12/19 A kérdező kommentje:
P.O.C szeretném megkérdezni , hogy milyen cooler master házat ajánlannál ahhoz a konfighoz amit írtál. ami nem sokkal drágább a jelenleginél.
2011. máj. 23. 12:24
 13/19 A kérdező kommentje:

pl: ez jó lenne ?

[link]

2011. máj. 23. 12:25
 14/19 P.O.C. ***** válasza:

Igen, az tökéletes, én sem tudnák jobbat linkelni, ezekben már van anyag legalább, remek a szellőzése. És az elejében van egy led -es 12 cm -es halk házcooler is. Az Asus alaplap ház coler csatija q-fan -osak így hőtől függően terheli őket az alaplap.

Így viszont már 4-5 ezerrel meghaladnád a keretet.

2011. máj. 23. 12:45
 15/19 A kérdező kommentje:
hát ha ebben a házban jó érezné magát ez a konfig akkor megéri a plusz pár ezer forintot. Mert a mostaniba csak úgy kap levegőt a gép ha le van szedve mindkét oldala a háznak XD
2011. máj. 23. 12:48
 16/19 teszla ***** válasza:
bizony 400w-os FSP táp simán elviszi ezeket a configokat!
2011. máj. 23. 13:12
 17/19 anonim ***** válasza:
A Phenom II x4 955 jobb mint a 840 mert több benne a cache memória az pedig sokat számít!!! és csak egy 5ezressel drágább a 840-nél.
2011. máj. 24. 16:12
 18/19 A kérdező kommentje:
:)
2011. máj. 27. 05:57
 19/19 anonim ***** válasza:

A Phenomokban lévő /MB L3 cache játékoknál átlagosan 15% gyorsulást jelenthet egy L3 nélküli Athlon II-höz képest...számít, de nem olyan nagyon sokat.

Az FSP tápok meg igen jó minőségűek, szerintem jobb márka mint a Chieftec a Corsairnál meg attól is függ, hogy milyen belsős..a Sea Sonic extra jó, a CTW meg nem rossz kategória.

400W nagyon sokmindenre elég lehet, ha jó a táp (lásd, amit fentebb linkeltek), de ha kell egy kis tartalék, akkor sem vennék 450W-nál többet. Az AM3+ kompatibilitás meg nagyon hasznos lehet, hiszen a következő generációs bulldozer procik nagyon igéretesnek mutatkoznak!

A GTA4 szépen fut, ha van 4 mag, 4GB RAM és egy normálisabb teljesítményű 1GB memóval felvértezett vga. A fenti cucc szerintem jól passzol a játékhoz. A játékot meg mindenképpen patchelni kell, mert alapból vannak vele (teljesítmény)gondok.

2011. máj. 27. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!