120. 000 Ft-ból kilehet hozni egy AMD-s gamer gépet?
Az 550 W túlzás!
Olvasnivaló 1: [link]
Az FSP hexa az FSP APN belére épül, semmi baj nincs vele sem minőségben sem megbízhatóságban.
A HD6770 az HD5770 utódja, így sebességkülönbség alig van a két kártya között, viszont a HD6770 lényegesen kevesebbet fogyaszt. A ModeCom Prime 8300B nem éri meg azt az árkülömséget, láthatóan eléggé visszafolytották a szellőzési lehetőségeit. Ennyi erővel pótold meg egy ezressel és vegyél minőségi Cooler Master Elite házat.
Ami az alaplapot illeti, szerintem arra kéne kéne törekedni, hogy később upgrade -elhető legyen az új AMD buldozer procikkal is. Az általam Asus választott alaplap AM3+ -os és megfelel ennek az elvárásnak.
Igen, az tökéletes, én sem tudnák jobbat linkelni, ezekben már van anyag legalább, remek a szellőzése. És az elejében van egy led -es 12 cm -es halk házcooler is. Az Asus alaplap ház coler csatija q-fan -osak így hőtől függően terheli őket az alaplap.
Így viszont már 4-5 ezerrel meghaladnád a keretet.
A Phenomokban lévő /MB L3 cache játékoknál átlagosan 15% gyorsulást jelenthet egy L3 nélküli Athlon II-höz képest...számít, de nem olyan nagyon sokat.
Az FSP tápok meg igen jó minőségűek, szerintem jobb márka mint a Chieftec a Corsairnál meg attól is függ, hogy milyen belsős..a Sea Sonic extra jó, a CTW meg nem rossz kategória.
400W nagyon sokmindenre elég lehet, ha jó a táp (lásd, amit fentebb linkeltek), de ha kell egy kis tartalék, akkor sem vennék 450W-nál többet. Az AM3+ kompatibilitás meg nagyon hasznos lehet, hiszen a következő generációs bulldozer procik nagyon igéretesnek mutatkoznak!
A GTA4 szépen fut, ha van 4 mag, 4GB RAM és egy normálisabb teljesítményű 1GB memóval felvértezett vga. A fenti cucc szerintem jól passzol a játékhoz. A játékot meg mindenképpen patchelni kell, mert alapból vannak vele (teljesítmény)gondok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!