Kiír előtte valamit? Ha csak szimplán leáll lehet hogy kontakthibás egy kábal vagy rossz a tápegység.
2009. márc. 14. 20:13
2/12 A kérdező kommentje:
csak úgy hirtelen leáll...nem ír ki semmit, olyan mintha kihúznám. sokáig nem lehet utána még bekapcsolni, ha megpróbálom akkor beindul, de aztán leáll. pont olyan a hangja mint mikor leáll a motor egy autóban.
2009. márc. 14. 20:22
3/12 anonim válasza:
Lehet, hogy a tápegység meghibásodott, esetleg zárlatos lett valami belül, kiégett valami, nekem a videokártyán füstölt el valami pár hónapja, ki kellett cserélni, ugyanígy leállt, csakúgy, mint nálad. Szervizben kérdezted már? Mennyi idős gép?
2009. márc. 14. 20:32
4/12 anonim válasza:
szerintem táp.
2009. márc. 14. 20:49
5/12 anonim válasza:
hali csak egy ötlet nézd meg a processzorhűtő rendesen illeszkedik-e a procira, a helyedben levenném, letörölni a régi pasztát, új paszta, hűtő fel.
2009. márc. 14. 21:42
6/12 anonim válasza:
Én is túlmelegedésre gyanakszom.
2009. márc. 15. 02:18
7/12 anonim válasza:
Vagy az alaplapon a szűrőkondik. Ha fel van púposodva vagy barna trutyi folyik belőle akkor lehet cserélni a kondikat.
Szerintem proci túlmelegedésnél a BIOS csipogna.
Hálózati táp hiba lehet, vagy zárlat valamelyik tápfesz ágon.
2009. márc. 15. 09:37
8/12 anonim válasza:
Nekem három okból állt le így. Az üzenőprogram videohívásban akadt az os-sel, egyszeri leállás ahányszor használtam. Nem volt hely a windowsnak, lapozófájl kiakadt, folyamatos leállás kivéve csökkentett módban vagy dosban. Vírus, kedve szerinti leállások.
2009. márc. 15. 18:36
9/12 anonim válasza:
Szerintem is vagy 1.táp vagy 2.kiéget valami vagy 3.vírus
Biztos h nem proci túl melegedés mert akkor szimplán befagy és a bios jelez...
2009. márc. 16. 21:18
10/12 anonim válasza:
Hello!
De lehet proci túlmelegedés, mert nekem is ugyan ez volt a hibajelenség, letöröltem a régi pasztát, kentem rá újat, és azóta semmi baja! A vírusok inkább az oprendszerbe lépve bénítják meg a gépet, ameddig nem indul be addig nem szokott semmit csinálni, uh szerintem vagy táp, vagy ptoci túlmelegedés.
Azt nézd meg még, hyog az alaplapon nem-e púposak a kondik, meg a tápegységben nem-e púposak. ha valamelyik kondi púpos akkor az összeset ki kell cserélni, mert ha egyet kicserélsz akkor pár nap múlva jön a másik, és nem lesz soha vége.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!