Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Igaz hogy nincs az PC amin ne...

Igaz hogy nincs az PC amin ne szaggatna a GTA IV?

Figyelt kérdés
2011. máj. 20. 16:12
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nem volt hülye a kérdés, én is hallottam ilyet. Nem azért szokott szaggat, mert nem bírná a videókártya. Én egy olyat hallottam, hogy ugye mivel nem is akarták pc-re kiadni, csak konzolra, ezért az kavar be, hogy "máshogy gondolkodik" a játék, és attól szaggat, hogy "át kell gondolnia" mit is kell csinálni. Aki ért hozzá, az most tudja hogy mire gondolok :D

Viszont, patchekkel szokták ezt megoldani. Lehet letölteni sokfélét, több embert is ismerek akin egy-egy patch segített, hogy ne szaggasson, nézz utána fórumokon.

Na, ilyen egy értelmes válasz. :D

2011. máj. 27. 06:47
 22/23 anonim ***** válasza:
oooh, nem a kérdés a hülye, hanem az egyik válaszoló
2011. máj. 27. 11:00
 23/23 anonim ***** válasza:

van olyan PC amin rendesen fut. A Dual Core 2.0 GHZ is elég a GTA futtatásához. És a Grafikus kártyától is fögg.

A világ leggyorsabb procija asszem 12 fizikai és 12 virtuális mag van. A számítógépek több mint 80%-án lehet rendesen GTA 4-et játszani.

2011. máj. 27. 15:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!