Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Igaz hogy nincs az PC amin ne...

Igaz hogy nincs az PC amin ne szaggatna a GTA IV?

Figyelt kérdés
2011. máj. 20. 16:12
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

18:58-nak:

AMD Phenom II X4 965 BE (3,4 GHz)

4 GB DDR3 1333 MHz

Radeon HD 5770 1 GB

ASRock 770 Extreme 3

(Hitachi 1 TB vinyó, tápegység + egyéb perifériák amik most nem számítanak)

A lényeg, hogy még ezzel sem tudom maxra tenni a grafikát, úgy, hogy ne szaggasson időnként (azért általában jól megy, nem egy diavetítés de hangsúlyozom NEM kimaxolt grafikán) egyébként más játékoknál nincs gond csak ez a "remekül" optimalizált játék csinálja.

2011. máj. 20. 20:11
 12/23 anonim ***** válasza:
jééézus. vannak még hülye emberek ....
2011. máj. 20. 21:26
 13/23 anonim ***** válasza:
Lehet fel kéne rakni a patcheket, ha már megcsinálták... És láss csodát nem szaggat utána...
2011. máj. 20. 23:42
 14/23 anonim ***** válasza:

NA én írok egyet amit ÉN GARANTÁLOM hogy nem fogy szaggatni sött stabil 100 fps akár full hd ben is

én nem gondolkozok rögtön a legbrutálabbat , ha nem hiszed vegyél egyet

alaplap:GIGABYTE GA-X58A-UD9

[link]

Cpu: INTEL I7 990X

[link]

RAM:A-DATA DDR3-1600X 3 csomag

[link]

VGA:Gigabyte GV-R699D5-4GD-B EBBÖL 4

[link]

Vagy egy Nvidia Tesla C2090 hogy a hardveres gyorsítás is meglegyen:)

SSD:OCZ Z-Drive R3 p84 PCI-Express SSD

[link]

Táp:Enermax MAXREVO 1500W Talán birja

[link]

Bocsi ez kicsit tényleg túllöt a célon de ezen tuti hogy meg ha nem hiszed probáld ki egy középkategóriás új autó ára TALÁN elég lesz rá

2011. máj. 21. 00:20
 15/23 anonim ***** válasza:
Talán a tört verzióra nem kellene erőltetni a patchet kisöcsi, mert annyi a mentésemnek, a GTA IV meg szereti korruptnak minősíteni újratelepítés után is a mentést nemhogy patchelés után, azt meg végképp nem értem miért vagyok hülye az egyik kretén vérpistike szerint de mindegy...
2011. máj. 21. 09:10
 16/23 anonim ***** válasza:
Ja, ha meg elloptad akkor ne hisztizz hanem örülj, hogy egyáltalán megy...
2011. máj. 21. 12:13
 17/23 anonim ***** válasza:
Ki hisztizett kis barátom? Engem rohadtul hidegen hagy, hogy szaggat-e vagy sem. Te anyázol itt egyedül nem én. Meg persze te csakis kizárólag boltban vásárolt játékokkal játszol ugye? (Csak költői kérdés volt)
2011. máj. 21. 19:19
 18/23 anonim válasza:

Már egy 80 0000 ből is csúcs gépet lehet kihozni! nem feltétlen a legdrágább és a legnagyobb gép kell. Vannak olyan hardwerek amik együttesen használ vacsúcs teljesítményt eredményeznek. Ami fontos: SSD rendszerlemez(30gb kingston), ddr3 ram 1333mhz, A világ egyetért ebben: e6500 proci!!!! ha van jó hűtésed nincs lehetetlen mert kihúzták rendesen többszörösére a teljesítményét. ezenkívül a VGA meg mindenképpen asus ha nvidia chipben gondolkozol, mivel a gyártás során három kerülő áramkört kapnak a kondikhoz és a tranzisztorokhoz!!

Tehát húzhatóak ezek is megfelelő hűtés mellett! És full grafikán nem fog szaggatni:) Az én gépem mindig is a legújabb volt és legdrágább minden szempontból, de kis pénzből is összelehet hozni jó gépet! Szép napot!

2011. máj. 25. 10:37
 19/23 anonim ***** válasza:

kell legyen olyan gép, amin elfut fullosan. eleve hogy tesztelték volna?

a konzolos verzió is csak azért nem szaggat, mert ott egy adott hardver van és tudtak rá optimalizálni, pl kiszedtek pár dolgot belőle.

2011. máj. 25. 18:27
 20/23 anonim ***** válasza:

off:

"ASRock 770 Extreme 3

(Hitachi 1 TB vinyó, tápegység + egyéb perifériák amik most nem számítanak)"

ezért vagy hülye az egyik kommentelő szerint gondolom én

ki az a nyomorék aki asrock alaplapot vesz? és mi az hogy a winchester emg a tápegység nem számít a teljesítménybe? :D próbáld már meg elindítani a leírt konfigodat egy 200 wattos táppal vagy egy szar márkájú 350w-ossal, jobbanjártál volna ha meg se szólalsz...

on:

[link]

kiválasztod a listából a GTA IV-t megnézed mi az ajánlott konfig aztán olyan gépen(vagy annál kicsivel jobbon) elmegy akadás nélkül

2011. máj. 26. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!