Igaz hogy nincs az PC amin ne szaggatna a GTA IV?
18:58-nak:
AMD Phenom II X4 965 BE (3,4 GHz)
4 GB DDR3 1333 MHz
Radeon HD 5770 1 GB
ASRock 770 Extreme 3
(Hitachi 1 TB vinyó, tápegység + egyéb perifériák amik most nem számítanak)
A lényeg, hogy még ezzel sem tudom maxra tenni a grafikát, úgy, hogy ne szaggasson időnként (azért általában jól megy, nem egy diavetítés de hangsúlyozom NEM kimaxolt grafikán) egyébként más játékoknál nincs gond csak ez a "remekül" optimalizált játék csinálja.
NA én írok egyet amit ÉN GARANTÁLOM hogy nem fogy szaggatni sött stabil 100 fps akár full hd ben is
én nem gondolkozok rögtön a legbrutálabbat , ha nem hiszed vegyél egyet
alaplap:GIGABYTE GA-X58A-UD9
Cpu: INTEL I7 990X
RAM:A-DATA DDR3-1600X 3 csomag
VGA:Gigabyte GV-R699D5-4GD-B EBBÖL 4
Vagy egy Nvidia Tesla C2090 hogy a hardveres gyorsítás is meglegyen:)
SSD:OCZ Z-Drive R3 p84 PCI-Express SSD
Táp:Enermax MAXREVO 1500W Talán birja
Bocsi ez kicsit tényleg túllöt a célon de ezen tuti hogy meg ha nem hiszed probáld ki egy középkategóriás új autó ára TALÁN elég lesz rá
Már egy 80 0000 ből is csúcs gépet lehet kihozni! nem feltétlen a legdrágább és a legnagyobb gép kell. Vannak olyan hardwerek amik együttesen használ vacsúcs teljesítményt eredményeznek. Ami fontos: SSD rendszerlemez(30gb kingston), ddr3 ram 1333mhz, A világ egyetért ebben: e6500 proci!!!! ha van jó hűtésed nincs lehetetlen mert kihúzták rendesen többszörösére a teljesítményét. ezenkívül a VGA meg mindenképpen asus ha nvidia chipben gondolkozol, mivel a gyártás során három kerülő áramkört kapnak a kondikhoz és a tranzisztorokhoz!!
Tehát húzhatóak ezek is megfelelő hűtés mellett! És full grafikán nem fog szaggatni:) Az én gépem mindig is a legújabb volt és legdrágább minden szempontból, de kis pénzből is összelehet hozni jó gépet! Szép napot!
kell legyen olyan gép, amin elfut fullosan. eleve hogy tesztelték volna?
a konzolos verzió is csak azért nem szaggat, mert ott egy adott hardver van és tudtak rá optimalizálni, pl kiszedtek pár dolgot belőle.
off:
"ASRock 770 Extreme 3
(Hitachi 1 TB vinyó, tápegység + egyéb perifériák amik most nem számítanak)"
ezért vagy hülye az egyik kommentelő szerint gondolom én
ki az a nyomorék aki asrock alaplapot vesz? és mi az hogy a winchester emg a tápegység nem számít a teljesítménybe? :D próbáld már meg elindítani a leírt konfigodat egy 200 wattos táppal vagy egy szar márkájú 350w-ossal, jobbanjártál volna ha meg se szólalsz...
on:
kiválasztod a listából a GTA IV-t megnézed mi az ajánlott konfig aztán olyan gépen(vagy annál kicsivel jobbon) elmegy akadás nélkül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!