Gamer konfigot szeretnék venni 70 ezer forintért! Összeraknátok nekem egyet?
Figyelt kérdés
Legyen benne egy nem drága de megbízható táp egy olcsó de jól szellőző ház! A többit rátok bízom!2011. máj. 19. 19:26
11/12 anonim válasza:
Meg 100-bol sem lehet gamer konfigot osszedobni.
Oke, hogy elmennek rajta a jatekok, de attol meg nem gamer.
A gamer konfig az olyan, hogy elinditod rajta a Crysis 1+2-t, GTA IV-et egyszerre, es 3% terhelesen van (persze most rohadt nagyot tuloztam, csak probalom szemleletesebbe tenni).
Nekem sincs "csak" 120k-s konfigom, elmennek rajta a konfigok, de sosem neveznem gamer konfignak.
12/12 VODKA0710 válasza:
Szerintem a "gamer" kifejezés mindenkinek relatív. Nekem mondjuk azt jelenti, hogy akármilyen játék max beállításokon 1280x1024-es felbontáson mindenhol min. 30FPS-en menjen. A felsorolt 3 konfig elvileg ezt mind tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!