Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Összeraknátok nekem egy gépet?

Összeraknátok nekem egy gépet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Össze tudnátok állítani nekem max 80ezerből iponon egy használható gépet játékra? Tudom hogy kevés rá, de ennyi van. Nem kérnék olyan választ, hogy gyűjts még rá.

köszönöm

2011. okt. 11. 02:13
 1/10 anonim ***** válasza:
0%

"Nem kérnék olyan választ, hogy gyűjts még rá."

Hát pedig ez lenne az egyik legjobb tanács.

2011. okt. 11. 06:38
 2/10 anonim ***** válasza:

De talán ez:

MSI 760GM-P23 (FX)

KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz

CHICONY Hipro 450W BOX

AMD Phenom II X4 955 3.20GHz AM3 BOX Black Edition

MSI R6670-MD1GD5 1GB GDDR5 PCIE

Összesen: 80.388 Ft

2011. okt. 11. 06:40
 3/10 anonim ***** válasza:
11%

Ha játékra kell, nem pedig munkához azonnalra, mert nélküle nem tudod a rendeléseket teljesíteni és bezárhatod a boltot - akkor várj.

Most október közepe van. Két és fél hónap múlva Karácsony. Ha már néhány ezer-tízezer forintot tudsz kérni karácsonyra, már sokkal előrébb vagy. Addig esetleg havi 1-2 napot szórólapozol megint összejön 1-2 tízezres.

Most ráadásul borzasztó magas az euró-árfolyam is, ez felvitte az alkatrészek árát. Nincs garancia arra, hogy lentebb megy, de pl. januárra igyekeznek lentebb szorítani az eurót, mert a következő évben az uniós támogatásokat a január elején érvényes árfolyamon fizetik, az pedig a költségvetésnek sem mindegy, hogy akkor 320 az euró, vagy 260.

Tehát most várni, gyűjteni érdemes. Jelenleg, főleg a videókártya miatt kompromisszumokkal lenne játékos géped. Azt pedig te sem akarod.

Most tipikusan a klasszikus önfegyelem-kísérletben érezheted magad. 3-4-5 éves gyerekeknek tettek le egy szelet sütit. Azt mondták, hogy most pár percig itt maradnak, de ha addig nem eszik a süteményt, akkor pár perc múlva két sütit kapnak. Detto ez a helyzeted. Kibírod a második sütiért?

2011. okt. 11. 09:15
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

'Elszált amit irtam:@'

amit öszeirt

hiányzik még ház, dvd, egér, billentyüzet

nem drágák,de plusz pénz

videokártya gyengécske

ha jövö év elejéig vársz akor 80 ból is jó gépd lesz,(és ńem tilos adig gyüjteni sem akor meg még jobb)

és igen ha még monitor is kel ńa akor aztán vége is mindenek...

2011. okt. 11. 09:27
 5/10 anonim ***** válasza:

80 ezerből lehetetlen. Csodák nincsenek.

Ez egy elég korszerű gép a pcx.hu összerakójával:

Asrock H67-M alaplap

Intel Core i3-540 processzor

2 db Adata 2GBDDR3 1600MHz AXDU1600GB2G9-1G Gaming Series memória

Hitachi 1TB 32MB SATA2 merevlemez

LG GH22NS70 DVD-író

Kolink CX2F67BH 400W fekete számítógép ház

Chicony KU-0325 USB fekete billentyũzet

Logitech M100 Optical Fekete USB egér

Acer V173DObmd monitor

összeszereléssel: 117,113 Ft

Ebben még nincs op. rendszer.

Integrált Intel video vezérlőt tartalmaz, nem olyan rossz, a procit is lehet még húzni rendesen.

Én a Far Cry 2-őt nyomtam végig ilyen videóval, igaz, alapbeállításban. Később még lehet bővíteni nagyobb teljesítményű video kártyával, de az komolyabb pénz.

2011. okt. 11. 11:00
 6/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2011. okt. 11. 11:57
 7/10 anonim ***** válasza:

Tényleg a várás és gyűjtés kombó lenne a legmegfelelőbb ha időtállóbb és jobb gépet szeretnél.

Persze az is számítana mire kell.

2011. okt. 11. 14:58
 8/10 anonim ***** válasza:

Tessék!

De inkább várj még karácsonyig és GYŰJTS MÉG 20ezer forintot és akkor egy ó gépet is össze tudsz rakni! de ha vas a fejed akkor vedd meg most ennyiből!

[link]

2011. okt. 11. 15:34
 9/10 anonim ***** válasza:
Miért pont Ipon itt kevéssel olcsóbb és ingyen szerelés. [link] Pl nagyban megegyező gép [link] .Alaplap ucc kis szerencsével processzor magfeloldás lehetséges.
2011. okt. 11. 19:19
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha a jövő év elejéig vársz, akkor 27%-os Áfa vár. Kb. +2000 Ft, de akkor is. A mostani raktárkészleteket még 260 Ft-os Euro áron töltötték fel. Ha marad az Euro 300 Ft körül, ezt érvényesíteni fogják az árakban. Az alaplapok és merevlemezek drágulni fognak a nemesfémek drágulása miatt. Az ünnepek alatt kifogynak a készletek, kb. tavaszra szokták feltölteni újra, addig nem tudod megvenni amit akarsz. Szóval nem olyan egyszerű.
2011. okt. 12. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!