Melyik laptopot a kettő közül?
Hali, érdekelne egy pár vélemény! Van két laptop ami közül nem tudok választani.
[link= [link] 5750G[/link]
[link= [link] 5552G[/link]
Amire használnám: filmnézés, JÁTÉK, internet, office használat, meg ami éppen eszembe jut.
Végül is a lényeg az lenne, h melyiknek van nagyobb teljesítménye. Szerintem az 5750G-nek. Ha valakinek van olyan laptopja amibe GT 540M van, annak megköszönném, ha felvenné velem a kapcsolatot.

18:37-es vagyok.
Ja és legalább 1 év garancia mindenképpen kell szerintem pluszban.

Mindenkinek köszönöm a válaszát!
18:32-->A két laptop amit néztem 140k körül mozog, csak itt nézelődhetek, mert ennyi pénzem lesz. Mivel eladom az asztali gépemet és annak az árából veszem a laptopot. Nem szívesen cserélem le, de megyek külföldre és egyszerűbb egy laptopot cipelnem magammal (kompromisszumot kötök). De köszönöm a jó tanácsot!
18:37-->Igen szerintem is így van, én is kutattam egy kicsit, de kellett a megerősítés. Az 5750g-t fogom megvenni, ha eladtam a mostani gépem. Köszi...
Mindenképpen hosszabbítom a garanciát 3 évre.
Többieknek is köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!