Melyik laptopot vennétek a kettő közül? 19/L
Nem nagyon értek hozzá, de ez a kettő "fogott meg" igazán.
Persze ha esetleg tudtok valami jobbat hasonló áron, szívesen meggondolom magam. :)
Ebből a kettőből inkább az első.
Ha kell hardveres videó gyorsítás filmekhez, akkor ez:
vagy ez:
Mindkettőre két év garancia van, ami elég komoly plusz szerintem.
Esetleg ez:
Én ilyet használok, és nagyon meg vagyok vele elégedve.
Elég gyors, olcsó, van hardveres videógyorsítás, akkuról négy órát kibír, és megvan a két év garancia.
Kedves Gyakorivalasz2!
Megkérdezhetem, hogy te mi alapján választanád az elsőt? Tényleg meggondolandó, amiket ajánlottál.
Köszönöm a válaszokat, ha valaki tud még valamit hozzátenni, kérem írja le. :)
"gyakorivalasz2 válasza:
Ebből a kettőből inkább az első."
És mi alapján az első áruld el, szebb a foglalat?
Elbagyogsz megnézel egy GMA4500m vs GT320M összehasonlító tesztet és meg fogsz lepődni.
Azért mondtam az elsőt, mert mivel lányról van szó, gyanítom nem Metro 2033-azásra veszi a laptopot, így az olcsóbb is elég. Egy Sims 2 vagy 3 azon is elmegy, egyéb területen pedig nem tud annyival többet a GT320M, hogy megérje azt a +15 ezret.
Bár tiszta lelkiismerettel csak az általam kiválasztott gépeket ajánlanám, nem a kérdésben szereplőket.
Szóval egy Sims 3 eldöcög az elsőn is? :D
Egyébként mit gondoltok, kell nekem netezéshez, filmezéshez, maximum sims tipusú játékokhoz 4 giga memória? Mert én azért választottam ezeket, hogy ne 3 gigásat vegyek, amilyen a legtöbb, ebben a 100-150 ezres árkategóriában. Szóval nem tudom, elég lenne-e nekem kevesebb memória is.
Tiszta lelkiismerettel én másik 30 laptopot ajánlanék, amikkel jobban jár.
Viszont nem szabad elfelejteni hogy egy modern operációs rendszer aktivan használja a videókártyát, mint ahogy egy modernebb program is és erre a területre egyre inkább koncentrálnak a szoftverfejlesztők, hogy minél nagyobb teljesitmény csikarhassanak ki az adott szoftver/harver párosból.
Igy ez a csak játékra kell jó vga már rég nem igaz, a jelenlegi oprendszereket és szoftverek ilyen szempontból (sem) lehet egy kalap alá venni egy w98-al vagy Xp-vel.
Ez nem azt jelenti, hogy az nvidia 320M egy hűde vga lenne, csak annyit, hogy ez az intel 4500M már 3 éve is harmatgyenge volt, tehát a kettő közül a nvidiás a megfelelő válasz.
A húgom GMA950-nel és egy öreg Dual Core E2140-nem Sims 2-zik, és a 3 is ment neki, Windows 7-et használ, így szerintem a 4500M-sem lesz gyengébb (sőt!).
Azzal viszont nem vitatkozok, a mai programok terhelőbbek a grafikus processzor számára, mint a régebbiek.
Én mindenképp az egyik Lenovo gépet ajánlanám.
Igazából az előttem válaszolók már mindent elmondtak... Azért annyit még hozzá tennék, hogy a 4 giga memóriát valószínűleg ki sem fogod használni, mivel 90%, hogy 32 bites oprendszert fogsz majd használni és ezek nem tudnak annyit megcímezni... Jelenleg meg még a 64 bites oprendszerek nem forrták ki magukat...
Összességében jól hangzik, hogy giga ram, de ebből 1 gigát nem is fogsz használni. Igazából le kelett volna írnod, hogy pontosan mire is szeretnéd használni a gépet és ez alapján tudtunk volna megfelelőket ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!