A gépem többre kell hogy képes legyen, mi a hiba?
Figyelt kérdés
1 hónapja vettem ezt a laptopot ( [link] amint láthatjátol elvárható lenne tőle hogy jó minőségben lehessen rajta játszani, de ehhez képest néhány játék (pl GTA 4, Assassins creed 3)szaggatnak. Mit tegyek?2011. máj. 17. 11:49
1/8 anonim válasza:
egy laptop nem igen a legjobb választás komolyabb játékok futattására..inkább pc..
2/8 anonim válasza:
szerintem meg pont elvárható hogy ezek szaggassanak... ez a konfig nem erre lett kitalálva
4/8 anonim válasza:
Samsung RF511 15.6" core i5 "Sandy Bridge" 2.9GHz turbo, 3MB cache, ezzel menne max grafikán.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, a helyzet az hogy itt nem is max grafikáról beszélek, hanem minden a MINIMUMON van és úgy szaggat.
2011. máj. 17. 14:00
6/8 anonim válasza:
Akkor ott nem a proci a gyenge, hanem driver hiba lesz.
7/8 anonim válasza:
Mondjuk a GTA IV híres arról, hogy "remekül" optimalizálták, nálam asztali gépen eddig minden komolyabb játék remekül elment de a GTA IV mégis szaggat.
8/8 A kérdező kommentje:
Megoldódott, köszi. A ram le volt húzva teljesen, nem tudom miért.
2011. máj. 18. 11:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!