Ilyen gépen milyen szinten futnának az alább felsorolt játék (ok)?
Sziasztok!Egy Notebook-ot néztem ki magamnak, elérhető áron, és azt szeretném megtudni, hogy a mindjárt felsorolt 2 játék el-e indulna rajta legalább minimális grafikus beállításokon akadás mentesen:
Processzor: AMD Sempron V120 2,2GHz (512 KB L2 Cache)
Memória(RAM): 2GB (1x 2GB RAM)
Videokártya: ATI Radeon HD4200 (sajnos a videokártya memóriáját nem írják, de interneten olvasva jópár féle van, szóval ezt nem tudom pontosan:( Elnézést!)
Belső memória: 320GB HDD
Felbontás: 1366 x 768
A két játék ami jó lenne ha futna legalább legminimálisabb felbontáson szaggatás mentesen az a : Left 4 Dead 1 illetve 2 lenne.A jelenlegi gépemen még minimumon is szaggatva tudom játszani, és szeretném ha legalább ezen tudnám kicsit szaggatás mentesen játszani a két kedvencemet.Ha ez nem jó, nem kell fáradnotok másik notebook felsorolásában, de mindenesetre mindenkinek köszönöm aki próbál is kicsit segíteni!
Üdv
A Left 4 Dead fullon
A másik játékot meg nem tudtam kiszürni:)
Azt a laptopot nehogy meg ved amibe AMD proci van.Inkább intelest vegyél.
Ezzel sokkal jobban jársz.
Dell Inspiron N5030-127467 - T4500, 2GB, 320GB 99.680 Ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!