Tudd valaki ajánlani olcsó de jó videokártyát?
CPU típusa: AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3000+
Alaplap neve: ECS nForce3-A (5 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, LAN)
Alaplapi lapkakészlet: nVIDIA nForce3 250, AMD Hammer
Rendszermemória: 512 MB (PC3200 DDR SDRAM)
Ehhez a rendszerhez nagyjából egy 6600GT illik, korban és teljesítményben is....a memóriát még úgy is duplázni kéne és az új játékok sem futnának szépen...ez már kb egy 7 éves konfiguráció (öregecske).
Újabb kártyákból sem tennék bele Radeon HD3650-nél jobbat, bár ezek eredendően PCIe foglalathoz készültek, ezért a AGP verziókhoz külön driver/fix szükséges...
GT430-ból van AGP-s?!
Másrészt nyengébb, mint egy 9600GT, ami 2011-ben nem bivaly kategória, de a fenti vashoz tényleg jócskán túlzás lenne. Az 1GB memória kb dísznek van rajta és DX11-ben rögtön játszhatatlan, tehát ez sem lenne érv mellette (ráadásul van 2GB-os verziója...maximális parasztvakítás).
Szövegértelmezés egyes!
Nem írtam, hogy vegyen 9600Gt-t, hanem csak annyit, hogy még az is erősebb a "bivaly"-nak kikiáltott GT430-nál. Nekem csak a bivaly szó szúrta a szememet, teljesen jogosan. Azt is írtam, hogy a GT430 is túl sok ehhez a vashoz illetve ilyen gépekkel anno 6600GT kártyákat hajtottunk.
A GT430 meg rögtön meghal DX11-ben ha kap egy kicsit komolyabb tesszellációt vagy rázúdítanánk egy csokorral a fejlett fény/árnyék/elmosás effektekből.
Komolyan röhej, hogy az összes lepontozott válaszom abból ered, hogy rámondtam egy alsó kategóriás kártyára, hogy alsó kategóriás...lehet azt kéne mondanom, hogy "bivaly"?!
:D Teli van pénzel .. Gt 430 15E
9600Gt vaterán 10E.. Hát ténleg Nagyon nagy az ár különbség manapság amugyis a 9600GT a GT440-el van egy szinten nekem is 9600GT van és E5200 mellett elég szépen MUZSIKÁL! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!