Miben jobb egy xbox mint 1 PC, megéri?
Azon gondolkodtam, hogy lecserélem a gépem boxra. De nem tudom mivel lennék előrébb. nem szeretném ki fleshelni. ezért livet meg játékokat kell vennem. ennyi erővel gépet fejlesztek és töltöm a játékokat. gondolom nem fog évekig szép grafikát adni mint a pc.
ötlet?
az, hogy egyszer megveszed egy középszerű PC árának feléért, és évekig nem kell lecserélni (amíg jön majd a köv generáció)
nem fagy le, nem szaggat, nem swappol, gyors boot és játékindítás, nincs vírus, kontrolleres játék (pár kivételtől eltekintve jobb mint egér bill), nem kell hozzá külön drivereket mindig letölteni, nincs kompatibilitási, játékindítási mizéria.
használtan meg pár ezrekért lehet venni játékot. ami sokáig leköt.
nekem boxom van pc mellé, játszok mindkettővel. PCn főleg fps, rts megy, többi boxon.
Ha mar megvan a PC akkor nem erdemes lecserelni, boxra nem.
Kb ugyanazok a jatekok jonnek ki ra, viszont PC-re jobb a grafika es sok mast is lehet csinalni.
PS3-nal mas a helyzet, ott a legjobb exkluziv jatekokkal jatszhatsz, es ahogy elottem is irtak mar, most megismetlem, multimediakozpont, ingyen PSN, meg nemtom meg mit irt.
Boxra max van 5, Halo, Gears of War, Alan Wake, es ennyi jut eszembe.
PS3-ra minimum 10x annyi van, es ez koztudott, mondhatni torveny (Newton VI. torvenye :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!