Milyen kijelzőt vegyek laptophoz?
Külső kijelzőt vennék 15,1"-os laptophoz. A videókártyám Ati Mobility Radeon HD3650.
Azért venném, mert sokszor úgy érzem, hogy kicsi a kijelző. Például programozáshoz, szövegszerkesztéshez, tanuláshoz, tervezéshez nem ártana, ha több minden elférne egyidejűleg és nagyobb részleteket láthatnék a forráskódból is például. Persze filmeket is néznék rajta, esetleg játszanék is nagy ritkán.
Lenne, amikor csak kiterjeszteném a képernyőképet, de lenne amikor csak a külső monitor kijelzőjét használnám elsődlegesként és a laptop kb le lenne csukva, de a laptop működtetné.
Olyan min 21"-os kijelzőre gondoltam, de minél nagyobb annál jobb. Úgy hallottam, hogy a LED-es technológia a legjobb. Mennyire érdemes LED-est venni?
És az igaz, hogy ha a kijelző széle nem matt, hanem ilyen fényes, akkor az zavaró?
A fő kérdésem az, hogy milyen kijelzőket ajánlanátok? Szeretném a lehető legolcsóbban megúszni. Olyan 30-40 körül, de mindenképpen 55 ezer alatt. (egyetemista vagyok, nincs sok pénzem :D)
Annyira sajnos nem ismerem a piacot meg nem figyelem mik jelennek meg mostanában, ezért kértem segítséget.
Ez biztos jó lesz. HannsG 25" monitor HH251DPB 36 250 Ft
általában ha nincs baromi nagy betűkkel reklámozva akkor nem ledes. nyugi, munkánál nem lesz olyan zavaró (filmezésnél talán).
ha elég a 21,5" is, akkor a BenQ G2222HDL-t ajánlom.
Ezen LED háttérvilágítás van BenQ G2420HDBL 42.900 Ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!