Játszok, vagy csak simán internetezek, egyszer csak "kék halál" az alábbi felirattal: MULTIPLE_IRP_COMPLETE_REQUESTS vagy ezzel: VER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL Ezt mi okozhatja? 2.4Ghz Intel P4, Nvidia Geforce 4200 128Mb 8x AGP,2Gb ram.
Ez már megszokott. Ezután ugye újraindítom a gépet, nem történik semmi, csak fekete képernyő. Úgyhogy ki kell húzni (gomb elemet már alapból nem teszem bele) kb 5-6 percre, majd vissza. Ekkor sem biztos hogy elindul, de 80%-ban elszokott. Itt várok 2-3 percet, amíg túl lép a csicsás intel logón. Ki írja, hogy checksum error f4 to bios vagy valami ilyesmi. Nyomok egy F4-et,20-30 másodperc és már bent is vagyok a biosban. Itt jön az ideg ölés, mert konkrétan a bios szaggat.10-20 másodpercekre le is fagy, sőt néha HT-snek látja a processzort ami ugye lehetetlen. Röpke 6-7 percel később mindent tökéletesen beállítottam (qfan on, floppy disabled, merevlemezek legacy), ekkor nyomok egy "save and exit"-et és hurrá már tölt is a windóz! Mikor belépek, minden normális legalábbis néha.1-2 óra múlva megint kezdődik elölről az egész. A képeken lesznek az érdekes dolgok, miszerint a processzor 225 fokos, és 8 GHz-s, ami lehetetlen. Egy kis log: 05/09/11 21:09:00 A voltage (CPU I/O (+1.5 V) ) has gone outside of its recommended range. Bad Voltage Value: 0. 000 volts 05/09/11 18:54:02 The system temperature (Processor Zone Temperature) has exceeded its recommended maximum temperature. Bad Temperature Value: 225 degrees Celsius (437 degrees Fahrenheit) 05/13/11 15:43:43 A voltage (CPU Core (+1.52 V) ) has gone outside of its recommended range. Bad Voltage Value: 0.459 volts 05/13/11 15:42:56 A voltage (+5 V) has gone outside of its recommended range. Bad Voltage Value: 2.656 volts
Itt van pár kép. [link] bmp [link] bmp [link] JPG [link] JPG [link] JPG [link] JPG
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!