Sercegő tápegység, miért?
Van egy CHIEFTEC tápegységem és a belinkelt képen bekarikáztam hogy miből jön a sercegés.
Szerviz visszaküldte és azt mondta semmi baja -.-" De szerintem meg egy sistergő sercegő tápegységgel valami baj csak lehet
Nekem is volt ilyen gondom. Egy ideig ment a gép probléma nélkül és aztán az egyik bekapcsolásnál elszállt az egész tápegység, az alaplap és a vinyók, rajta az adatokkal. Tápegységgel nem érdemes játszani, én a helyedben azonnal kicserélném mondjuk egy Corsairre.
Sercegő hangot az elektronikai készülékek általában az előtt adnak, mielőtt tönkre mennének.
(Amennyiben mégsem cserélnél tápot, akkor legalább a fontos adataidat mentsd le!)
Szerintem is mindenképpen cseréld le.
Többe kerülnének az új alkatrészek mintha még most vennél egy új tápot.
Amúgy leírnád a konfigod és a tápod márkáját és teljesítményét?
CHIEFTEC CTG-500-80PB 500W
C2D 2.6ghz 2GB DDRII 512MB ATI VGA
Egy kérdés: csak a számítógép serceg vagy más elektronikai eszközből is jön ugyanez a sercegő hang (halkabban)? Mert nálunk igen.
Ilyen problémám nekem is van már lassan 4. éve... De a gép úgy tűnik jól bírja.
Hiába szóltam a közös képviselőnek, le lett tudva a dolog, azzal hogy ő nem tapasztalt ilyet... Mivel csak én vagyok a lakásban, aki ezzel a gonddal küzd, ezért esélytelen ezt a problémát megoldani... Max elszakad a cérna, akkor költözés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!