Mi az oka, hogy egyes laptopokat operációs rendszer nélkül árulják? Vannak rossz tapasztalataitok az operációs rendszer nélkül vásárolt laptopokkal kapcsolatban?
Szia!
Először is olcsóbb, másrészt te döntöd el hogy mivel és mire szeretnéd használni, ez valamiféle szabadságot ad. Ha olyan laptopot veszel ami win7-el kompatibilis és veszel eredeti Windows 7-et egyetlen drivert nem kell telepítened, mindent windows update-el húz le amit elsőre nem ismer fel. Csak úgy mondom, az én laptopom elvileg nem kompatibilis windows7el, mégis lazán felmegy minden hardware-t felismer.
Egyébként én előtte Linuxot használtam, ami jobb és megbízhatóbb, az is 0 driver telepítéssel ment, ami amitt ott kellett hagynom, hogy programot fejlesztek .NET alá ami megköveteli az MS környezetet és min .NET 2.0
Én a win7et ajánlom, a mostani legjobb win. És visszatérve ezért jobb ha oprendszer nélkül veszed, mert ha xp van rajta, de neked pl win7 kell, akkor kidobtál 20e forintot licenszre, amit nem használsz....
Lenne kérdésem.
2 op rendszer is lehet akár egy gépen, jól tudom?
Miért nincs egy linux rajta mindegyiken?? Anélkül szerintem nem lenne szabad árulni!!
Aki most tanulja édesmindegy melyiket tanítják meg neki kezelni!?
Akinek meg a kisujjába van, olyant pakol rá amit akar!!
Legyen az laptop, vagy aztali gép..
Attól tartok venned kell egyet. Mi üzletbe rendeltük meg.
Fel is van telepítve, kapásból másnap frissítéseket talált.
Ha letöltesz a netről, az nem jogtiszta, körülményes a frissítés.
Előbb utóbb kiírja a frissítéskor " szoftverhamísítás áldozata " lett. Az nem buli.. Legalábbis nekem nem. ( nem vet fel a pénz, de inkább a jogtiszta )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!