Melyik hűtőt javasolnátok AMD Phenom II hatmagos procihoz (adatok lent)?
Figyelt kérdés
A processzor egy Gigabyte GA-890GPA-UD3H alaplapon van a gyári hűtés ugyan a dolgát ellátja de iszonyat hangos. Kellene egy hűtő ami:
a) HALK. minél csendesebb annál jobb. alacsony fordulatszám stb passzívhoz egy kicsit sok az a teljesítmény amivel ez a cucc fűt...
b) megfelelően hűt 130 w körüli teljesítményű processzort. nincs túlhúzva nem is lesz, viszont terhelést azt kap...
c) ráfér az alaplapra. Találtam neten böngészve pár szép példányt, de esélyem nincs hogy az beleférjen a panelek és a ramok közé (pedig 500 rpm csábítóan zajtalannak tűnt). AZ alaplap maga remek de ehhez kicsit kicsi (itt egy kép róla
HA szükségetek van valami infóra szívesen megadom. Előre is köszi
2011. máj. 9. 22:21
2/3 anonim válasza:
Vízhűtés.
Vagy folyadékhűtés... :P
3/3 anonim válasza:
Minimum egy Cooler Master Hyper 212 plus szerintem. Jó ár/teljesítmény arány, nem túl hangos (nálam egy Phenom II X4-re van aplikálva, télen halk, nyáron picit mormol, nagyobb terhelésnél picit zúg...a procit nem tudom 55C fölé vinni még izzasztó programokkal sem....igaz tapasztalatom szerint nagyon sokat számít a ház szellőzése is...jól szellőző kuckóban szinte hangja sincs, rossz szellőzés mellett azért meg kell tekerni a hűtőventilátort)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!