Melyik a jobb,9800gt vagy hd3870?
Figyelt kérdés
mindkettő 512mb-os és 256bites2011. máj. 9. 21:20
3/10 bp1985 válasza:
3870 Bár már egyik sem mai kártya.
4/10 A kérdező kommentje:
előbbi 11, utóbbi 10ezer
2011. máj. 9. 21:45
5/10 anonim válasza:
6/10 anonim válasza:
Szerintem gyűjtsél még egy kicsit, és vegyél egy normálisat.
9800gt vagy hd3870 már a múlté.
7/10 anonim válasza:
3870
nem mai csirke, teljesítményben kb a mostani 6570 szintje körül van. de azt a 10est megéri. max kicsit nagyobb lesz a villanyszámla :)
8/10 anonim válasza:
A 3870 kb a 9600GT teljesítményét hozza. A 9800GT-vel a Radeon HD4830 van egy szinten. Amúgy a VRAM mérete és a busz szélessége még édeskevés a tényleges teljesítmény megállapításához...sőt különböző felépítéső CPU-k vagy GPU-k között a többi specifikáció összevetése sem mond sokat.....erre jók a tesztoldalak.
9/10 anonim válasza:
ha jot akarsz vegyél NVIDIA kártyát. Ati az fáradt bizonyitott dolog. A legujab gépek mind nvidia kártyát kérnek ha nincs akkor nem játszassz.
10/10 anonim válasza:
Hozzánemértés a köbön...omg
Idáig son NV karim volt, de az utóbbi több, mint 2 évben ATi-t használok...nem találkoztam olyan játékkal, amivel nem tudtam játsznai. Teljesítményben is jól állnak a Radeonok. Az előző hozzászólás teljes mértékben bullshit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!