MSI alaplap, Intel Dual Core E6300 2.8 GHz, XFX Geforce 9800GT 512MB (400W vagy jobb tápot igényel),80GB Maxtor HDD,2 GB DDR2 RAM, LG DVD író. Hány wattos tápot vegyek?
Figyelt kérdés
550W elég?2009. okt. 18. 16:28
1/4 anonim válasza:
550 watt bőven sok, 450 is elég lesz. Az én gépemben van egy GTX260-as videokártya, egy Core2 Duo E7400 2,8GHz proci, és mindezt egy 550-es táp hajtja. Arra viszont figyelj, hogy a táp, amit veszel az minőségi legyen, és ne egy noname vacak.
2/4 anonim válasza:
Ne vegyél 400-as tápnál nagyobbat, ha nem tervezel esetleg több VGA-s felállást. A VGA-nal nagy a propaganda duma(, hogy mindenki jóval nagyobbat vegyen jó drágán, egyrészt, másrészt, hogy még a leggagyibb ajánlott teljesítményű tápok is elvigyék a rendszert. A tápoknál figyelj az árakra, mert elárulják a minőséget. Sok 400-as sokkal drágább, mint a gagyi 650-esek. A rendszered amugy 200W-nál nem fog többet kérni még teljes terhelés esetén sem(tapasztalat, sok embernél mértemmár fogyasztást), akkor nincs értelme erőműveket venni. Amit én ajánlani tudok:
3/4 A kérdező kommentje:
Gigabyte Superb 460W jó választás?
2009. okt. 21. 22:16
4/4 anonim válasza:
az tökéletes szerintem. csak FSP,Corsair vagy chieftecet vegyél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!