Az én helyzetemben megérné venni egy külső merevlemezt?
Sziasztok!
Gépemben 150 GB HDD van, és abból 6 GB szabad hely van. Hiába törlök le róla valamit, 1 hónap múlva megint tele van a vinyó. Nagyobb programokat nem akarok uninstallálni, mert minden kell. A gépen nem tartok felesleges dolgokat.
Fraps-el szeretnék felvenni, de az nagyon nagy videóméreteket csinál, ezért nem fér rá a vinyóra. Meg szinte minden nap töltök le torrentel, és már néha arra sincs szabad hely. Vegassal szoktam videót vagdosni, szerkeszteni, és néha a kész munka sem fér rá a vinyóra.
Egy 500 GB-os külső merevlemez vételén gondolkodtam.
Megéri?
Megéri, de érdemesebb tárolásra használni, mint aktívan minden nap.
Nekem is van, rá szoktam tenni a rég nem használt fájlokat, ami meg fontos, az a gép merevlemezén van.
Rettentő lassú.
Nemrég egy újratelepítés alkalmával 90 gigát kellett átmenekíteni külső vinyóra, körülbelül 38-40 óráig tartott. Nem vicc.
Valóban rettentő lassú, de nem találtam a hiba okát, usb 2.0 volt az alaplap is, lefelé 40 ezerrel másolt, rá meg 1000-1500-zal írt.
Ha az enyém lett volna, szétszedtem volna, és közvetlenül dugtam volna a gépre, legalább addig, amíg ez lefut, de nem tehettem, másnak csináltam.
ha sok a filmed,videod,keped akkor szerintem kulsot vegyel. nekem 120 GB a merevlemezem, vettem kulsot is, 500 GB-t , most van a gepen kb 60 GB osszesen szabadon.
Az a 40 ora meg iszonyat sok... 1 este alatt 3x átpakolom a géprol a cuccokat meg vissza :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!