Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet ez a 2 folyamat...

Mi lehet ez a 2 folyamat autorun folyamat?

Figyelt kérdés

[link]

Nem tudom mik ezek. Nem baj, ha nem indulnak el automatikusan?

2011. máj. 6. 17:15
 1/10 anonim ***** válasza:
Valami program eltávolítása után a szemét bennemaradt registry-ben. Használj registry tisztító programokat.
2011. máj. 6. 17:19
 2/10 A kérdező kommentje:
A CCleaner ezekszerint nem tisztítja a registryt?
2011. máj. 6. 17:22
 3/10 anonim ***** válasza:

Azok mind valami szemét, rosszabb esetben valami genyadékok.

A ccleanerben is ki tudod törölni a bejegyzést az "eszközök" "automatikusan induló programok" alatt.

Az egy dolog hogy ccleaner a registryt pucolja, magában kevés, és nem teljesen alapos, de nagyságrendekkel jobb mint a semmi.

2011. máj. 6. 18:11
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszi.

És ezek közül melyik milyen folyamat?

[link]

(Csak az érdekelne, ami engedélyezett.)

2011. máj. 6. 18:51
 5/10 A kérdező kommentje:
Amit tudok, hogy mi: utorrent, avast, HDAudCheck, MSConfig.
2011. máj. 6. 18:52
 6/10 anonim ***** válasza:

Hozzá akartam fogni, de így én sem tudom mindet, mert progik nincsenek meg nálam, (amúgy ez xp?) de:

- a ctfmon.exe az a rendszeré ne bántsad

- avas5 az a vírusírtódé ne bántsad

- a BGmonitor az nwiz, és a két nv kezdetűt nem ismerem, de ha rájuk keresel tc-vel látni fogod hol van az az exe, szerintem kilőheted mind a 4-et az auto indulásból, de ne töröld ki őket, csak a pipát vedd ki. Újraindítás után majd rájössz mi nem megy ami esetleg szükséges, de nem rendszer cuccok, úgyhogy no para. Pl a utorrentnek sem kell mennie induláskor, csak ha sokat seedelsz, és jó úgy neked ha auto elindul, és magától tolja fel a cuccost.

Esetleg még a HDAudDeck-el is próbálkozhatsz, az tutira a hangkarid, de szerintem csak a tálcaikonja lesz, aminek a jobb gombos menüjéből a beállításaihoz jutsz. Ha nem szoktad naponta babrálni, sztem felesleges az is. A minden programok-ban vagy a vezérlőpultban elérhető marad.

De nézz szét rendesen a gépedben.. :)

Írhatsz emilt ha gondod van, nem fogok erre ránézni már.

És üdv a win buherátorok klubbkában.. :)

2011. máj. 7. 11:49
 7/10 A kérdező kommentje:

Na a BgMonitor a Neroé, azt is kilövöm, akkor a HDAudDecket is, ha csak egy beállítgatós cucc, az nwiz az nVidia kártya drivere, vagy az olyan kiegészítője, mint a hangkártyának a HDAud...Azt kiszedjem?

Az nVMediacenter, meg az NvCplDaemon is a vidikarié, a mediacentert kiszedem, a másikat bent hagyom. Amik a system32 mappában vannak azokat ugye nem szabad bántani?

2011. máj. 7. 12:01
 8/10 A kérdező kommentje:
Na utánanéztem eszközkezelőben...az nv kezdetű cuccok egyike sem a driver része elvileg.
2011. máj. 7. 12:07
 9/10 anonim ***** válasza:

Kb jól látod ahogy érzem, de én is csak tippelni tudok innen. Próbáld ki, hogy kiveszed a pipát újraindítod, és mit reagál, próbáld ki nyugodtan, legfeljebb visszateszed. Nekem a nyomtatómat muszáj csak indítani, meg a 2db rendszer cumó, és ennyi:

[link]

2011. máj. 7. 13:00
 10/10 A kérdező kommentje:
Rendben. köszi.
2011. máj. 7. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!