Mi lehet ez a 2 folyamat autorun folyamat?
Azok mind valami szemét, rosszabb esetben valami genyadékok.
A ccleanerben is ki tudod törölni a bejegyzést az "eszközök" "automatikusan induló programok" alatt.
Az egy dolog hogy ccleaner a registryt pucolja, magában kevés, és nem teljesen alapos, de nagyságrendekkel jobb mint a semmi.
Hozzá akartam fogni, de így én sem tudom mindet, mert progik nincsenek meg nálam, (amúgy ez xp?) de:
- a ctfmon.exe az a rendszeré ne bántsad
- avas5 az a vírusírtódé ne bántsad
- a BGmonitor az nwiz, és a két nv kezdetűt nem ismerem, de ha rájuk keresel tc-vel látni fogod hol van az az exe, szerintem kilőheted mind a 4-et az auto indulásból, de ne töröld ki őket, csak a pipát vedd ki. Újraindítás után majd rájössz mi nem megy ami esetleg szükséges, de nem rendszer cuccok, úgyhogy no para. Pl a utorrentnek sem kell mennie induláskor, csak ha sokat seedelsz, és jó úgy neked ha auto elindul, és magától tolja fel a cuccost.
Esetleg még a HDAudDeck-el is próbálkozhatsz, az tutira a hangkarid, de szerintem csak a tálcaikonja lesz, aminek a jobb gombos menüjéből a beállításaihoz jutsz. Ha nem szoktad naponta babrálni, sztem felesleges az is. A minden programok-ban vagy a vezérlőpultban elérhető marad.
De nézz szét rendesen a gépedben.. :)
Írhatsz emilt ha gondod van, nem fogok erre ránézni már.
És üdv a win buherátorok klubbkában.. :)
Na a BgMonitor a Neroé, azt is kilövöm, akkor a HDAudDecket is, ha csak egy beállítgatós cucc, az nwiz az nVidia kártya drivere, vagy az olyan kiegészítője, mint a hangkártyának a HDAud...Azt kiszedjem?
Az nVMediacenter, meg az NvCplDaemon is a vidikarié, a mediacentert kiszedem, a másikat bent hagyom. Amik a system32 mappában vannak azokat ugye nem szabad bántani?
Kb jól látod ahogy érzem, de én is csak tippelni tudok innen. Próbáld ki, hogy kiveszed a pipát újraindítod, és mit reagál, próbáld ki nyugodtan, legfeljebb visszateszed. Nekem a nyomtatómat muszáj csak indítani, meg a 2db rendszer cumó, és ennyi:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!