Mire érdemes beruházni? Új PC vagy konzol?
jelenleg ilyen gépem van:
Intel C2D 2.6ghz
2x1GB DDR II
HD3850 512MB
Mindennapos használatra tökéletes csak az új játékokat nem bírja el. Ezért szeretném megkérdezni Gamer közösséget hogy mit ajánlanak nekem. egy új konzolt(xbox vagy PS3?) vagy egy PC-t. Melyikkel járnék jól.
köszönöm mindenki segítségét
Én is inkább PC párti vagyok. De, mindegyiknek vannak előnyei hátrányra
Az pl. tény, hogy egy PC konfiguráció hamarabb elavul, és viszonylag sokat kell költeni fejlesztésre.
A konzolon inkább szimulátorokat jó játszani, harmadik személy nézetes akció/kaland -okat is jó, de azokat már kevésbé.
De pl. az FPS és statégia kész rémálom konzolon. A PC-nél, egy ma középkategóriásnak számító Gamer PC is jobb grafikát nyújt a konzoloknál.
Nagy hátránya még a konzolnak, hogy ha chipelteted, azonnal ugrik a garancia, és ha utána valami baj van, mehet az egész a levesbe. Viszont ha nem hackelteted meg a másolásvédelmi rendszerét, akkor a gatyád ráköltheted az új játékokra.
PC-n ilyen gond nincs..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!