Érdemes beruházni chipset, memória hűtőre?
Figyelt kérdés
Vagy ez nem melegszik annyira?Esetleg van gyári?2011. júl. 25. 11:40
1/5 anonim válasza:
Gyári az ha passzív akkor egy borda van rajta, ha aktív ventis, és sztem nem éri meg beruházni rá.
2/5 anonim válasza:
Abszolút nem. A chipsetre tesznek ventillátort gyárilag, ha melegedős fajta. Ha nem tettek, akkor elég az is, ami rajta van. Memóriát hűteni meg csak akkor van értelme, ha agyon akarod húzni, és milliméterekre a stabilitás határán járatni. Igazából felesleges.
3/5 anonim válasza:
Nem. Bőven elég egy ventilátor a házban. Ha az alaplap szemből kapja a levegőt, akkor még langyos sem lesz a borda. A memóriamodulok még annyira sem melegszenek, egy óra 7zip tömörítés után is csak langyos.
4/5 A kérdező kommentje:
Oks, köszi:)
2011. júl. 25. 12:10
5/5 anonim válasza:
Nekem p965 csippszet P5b lapon eléggé melegeős fajta, az északi hídon le is cseréltem a bordát hogy tudjak rá csavarozni ventilátort, a délihíd bordáját hagytam, de raktam rá ventit szintén... Mindkettő venti 7Volton jár, és megszűntek a pici laggolások játékokban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!