Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Van e olyan garancia a logitec...

Van e olyan garancia a logitechnél ami utánna kiküld új terméket, egy rossz helyére?

Figyelt kérdés
Egyik haveromtól halottam, hogy egy Logitech kormánya tönkrement és ingyen kivittek neki egy újat, csak már nem tudta telószámukat.
2011. máj. 4. 17:27
 1/2 anonim ***** válasza:

Tényleg így van. A logitech.hu-n meg tudod keresni a magyar telefonszámot. Felveszi egy automata, megmondja, hogy mihez mit nyomj. Odakapcsol egy emberhez, el kell mondani, hogy milyen termékkel van bajod, mi a gond, mik a termék azonosító számai (3db van). Ha egyértelmű hardver hiba, akkor küldik az újat, kb 1 hét míg megjön Hollandiából.

Nekem tönkrement egy egerem, majd a csere egér is, nemrég kaptam megint újat. Annyit kértek, hogy a 2. egeret tegyem el, és ha a 3. is elromlik, akkor mindkettőt elviszi egy futár és megvizsgálják őket.

2011. máj. 4. 18:24
 2/2 A kérdező kommentje:
Okés, köszi, a segítséget, már tegnap meg is tettem az első lépést, még kell egy garanciafotó és jön is az új kormány :)
2011. máj. 5. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!