Mi történhetett az LCD monitorommal?
Figyelt kérdés
Elég nehéz leírni. Egyszer véletlenül eldőlt, ekkor a színek " más színűek lettek". A szívárvány összes színe feltűnik a monitotomon, és nagy sebbességel vibrál,olyan mintha az egész monitor pixelhibás lenne. Amikor újraindítottam, ez eltűnt, de tegnap csak úgy újból előjött. Nem folyt el benne semmi. Mi történhetett vele, és hol tudom megjavítatni? Remélem érthetően írtam le, előre is köszönöm!(garancia nincs már rajta)2009. márc. 8. 11:22
1/1 anonim válasza:
Jobb esetben csak elmozdult valamelyik csatlakozó benne. De az is lehet, hogy a kijelző sérült meg, de ha csak néha előjön a hiba akkor inkább érintkezési hiba lehet belül. Nem nagy dolog szétbontani és a csatlakozókat kihúzni és visszadugni, kis kézügyességgel meg lehet próbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!