Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a probléma? Többi lent.

Csapo1002 kérdése:

Mi lehet a probléma? Többi lent.

Figyelt kérdés
Ha áramtalanítom a gépet mindíg újra kell állítani az időt, dátumot. Az alaplapi elemet már kicseréltem és ugyanaz. Mondtak nekem bios frissítést is(2005-ös verzió van rajta), de állítólag ehhez az alaplaphoz 2007-es verzió a legújabb...
2011. máj. 1. 15:31
 1/7 anonim ***** válasza:

És a 2005-ös és a 2007es közt szerinted nincs különbség, vagy mi a probléma?

Még ez is lehet:

Az alaplapon kell legyen egy reset pöcök. Ha ez úgy maradt véletlenül, mikor legutóljára hozzányúlt valaki, ez is okozhatja...

2011. máj. 1. 15:52
 2/7 anonim ***** válasza:
szerintem az is lehet hogy az elemhez ami megy érintkező kicsit elvan görbülve és nem ér hozzá.
2011. máj. 1. 16:23
 3/7 A kérdező kommentje:
És azt a "reset pöcköt" hol találom?
2011. máj. 2. 09:16
 4/7 A kérdező kommentje:
Bár egy ismerősöm látatlanban mondta, hogy lehet valami zárlatos az alaplapon. Az lehetséges?
2011. máj. 2. 09:17
 5/7 anonim ***** válasza:
a reset pöcök az úgy van hogy kiáll két tű egymás mellett és arra pont rámegy egy jumper.azt hiszem "CMOS"-nak kell mellé lennie írva.pár másodpercig hagyd rajta majd vedd le
2011. máj. 2. 21:46
 6/7 A kérdező kommentje:
Nos, van egy "3 lábú tüske" "CLRTC" felirattal az alaplapi elem mellett közvetlen, de nincs rajta jumper. Viszont picit távolabb van ugyanolyan "3 lábú tüske" jumperral "BIOS_R" felirattal.
2011. máj. 3. 07:45
 7/7 anonim ***** válasza:
olyat kerress amin nincs jumper,mert az a reset ha ráteszed és folyamatosan tehát nem lehet rajta.
2011. máj. 4. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!