Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ajánljatok nekem egy jó...

Ajánljatok nekem egy jó oldalt angliában ahol gépet lehet venni (? )

Figyelt kérdés

Angliában élek azon belül Dewsbury és egy értelmes gépet szeretnék venni nem csillagászati áron. Ehez nekem 1 oldal kéne de nemtudok rákeresni mert nem tudok semmit sem beírni a googleba hogy megtaláljon nekem ilyen oldalt. Ezt az oldalt ne linkeljétek: [link]

Mert ezek elvannak szállva vagy nemtudom mi lelte őket. 5-600 fontért elég bugyuta gépeket lehet kapni.

2011. máj. 1. 12:29
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

De menj egy helyi boltba, kicsit nézz körül :)

2011. máj. 1. 12:34
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem értem a kérdésedet. Rendelnél angliába, de magyar oldalt linkelsz be fent nekünk.

Most akkor angliában élsz és angoloktól akarsz gépet venni? Vagy magyaroktól rendelnél gépet angliába?

Itt van valami angol oldal: [link] és a googlebe azt írtam be hozzá hogy computer webshop uk

Ha meg magyartól rendelsz (így drága a házhozszálítás hozzád) akkor [link] vagy [link]

2011. máj. 1. 12:37
 3/3 A kérdező kommentje:
Áááá nagyon köszi nektek! Igen angliában élek ls angoloktol akarok gépet venni de csak drága oldalakat találtam vagy semmilyet. Mind2 link nagyon hasznos! Nagyon köszi az értelmes válaszokat!
2011. máj. 1. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!