Milyen feltételei vannak annak, hogy külföldi egyetemen tanulhassak? Angolból milyen nyelvvizsga kell? Miket néznek? Angliában melyik egyetemet ajánljátok?
Figyelt kérdés
2010. júl. 21. 22:05
1/5 anonim válasza:
annyi feltétele van hogy legyen érettségid és elég pénzed a tandíjra. unokatestvéremnek valami mezei nemzetközileg elfogadott nyelvvizsgája van, sima bolognais érettségije, volt egy fél órás elbeszélgetés, aztán már be is iratkozhatott.
Angliában rengeteg egyetem van, de szerintem ennek saját magadnak kellene utánanézned, ha már oda akarsz menni. Olvassad el az egyetemek honlapját, kizárt hogy ne lenne fenn minden szükséges infó. Max telefonálj, bár ez drága, vagy érdeklődj e-mailben náluk.
Ha nincs konkrét elképzelésed akkor inkább ne menj, mert az oktatás drága, nem is túl jó az oktatás minősége. Persze azért gondolom nem az Oxfordra meg Cambridge-be akarsz menni. :D
2/5 A kérdező kommentje:
:) köszi a választ, háát... csak azt tudom,hogy a geológia és a régészet érdekel,de hogy ezeket melyik sulikban tanítják?!::S:S
2010. júl. 21. 22:45
3/5 anonim válasza:
Az angol oktatas rossz? Erdekes velemeny valoban... Azert nezd meg hogy kiket kepeztek ki mielott itelkezel... A jo angol egyetemek ma mar nem csak az oxford es cambridgebol allnak. Van kb 10-15 egyetem ahol nagyon szinvonalas oktatast tartanak. Csak nehany egyetem: Imperial, LSE, UCL, Durham, Bristol, Manchester, King's, Edinburgh, St Andrew's stb...
4/5 anonim válasza:
TOEFL nyelvvizsga kell min. 95 ponttal:) de szerintem ha komolyan gondolod nézz utána a neten, angol egyetemek honlapján, mert itt nem nagyon fog senki kielégítő választ adni ilyen kérdésre:)
5/5 A kérdező kommentje:
köszi!:)
2010. júl. 25. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!