Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lehet laptopban procit cserélni?

Lehet laptopban procit cserélni?

Figyelt kérdés

Acer Aspire 5552G laptopom van

AMD Phenom II X3 mobile processor N850

ATI HD 5650

4gb ddr3 ram

320 GB HDD

a procm nagyon gyorsan felmelegszik nem vagyok vele megelégedve és Intel procit szeretnék venni, ez lehetséges?

mondjuk intel I3 és intel I7 között

légyszi segítsetek pls

2011. máj. 1. 12:14
 1/4 Panda Péter ***** válasza:

ilyet biztos nem lehet. maximum azt lehetne, hogy azonos generáción belül cserlgetsz, de az is bonyás.

de intel és amd között nincs átjárás sok minden miatt, amiket most nem sorolok fel.

2011. máj. 1. 12:18
 2/4 anonim ***** válasza:

na majd én megmondom miért nem lehet intel és amd között váltani.

mert akkor az egész alaplapot cserélni kell, ami miatt több alkatrészt is kidobhatsz, és a végén már nem is ugyan az a gép lesz a kezedben (vagy egyáltalán laptopba van alaplap? nekem még sose volt laptopom XD)

2011. máj. 1. 12:23
 3/4 anonim ***** válasza:
ez egy picit fájt, hogy laptopban van-e alaplap :)
2011. máj. 1. 12:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Azonos tokozású processzorokat rakhatsz bele, ha az alaplap támogatja. BIOS frissítéssel néha egész új procik belerakhatók, csak kerítened kell valakit egy üzletben ahol belepróbálhatod
2011. máj. 1. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!