Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egér probléma? (lent)

Egér probléma? (lent)

Figyelt kérdés

Trust gxt14 egeremvan meg Roccat Taito egérpadom.

CS 1.6 közbe 1.3 egérérzékenységgel tolom egérgyorsítás kivan véve. Na szóval ha megyek előre és mondjuk mögöttem van az ember rántani akarok akkor megakad az egér. meg ha gyorsan elkezdem rángatni akkor is igy akadozik amúgy a driverje nincs fent. Mi lehet a probléma?Mert így reflexből nemis tudok lőni..

2011. ápr. 30. 13:28
 1/5 anonim ***** válasza:

Lehet hogy a gyártó annyira le****ta az egészet, hogy gyorsan összedobta és kész, nesze vegyed, így olyan balek lett hogy nem képes reagálni a gyors mozdulatokra.

Ha jól gondolom, ez egy optikai egér, ami úgy működik, hogy van benne egy kis kamera és az képeket készít, amiket összehasonlít, és eldönti, hogy milyen irányba mozog az egér. Lehet, hogy a te egered kevés képkockát készít, így amikor rántasz rajta egyet, akkor nem képes eldönteni, hogy merre mozdul. Tehát ha te látsz egy képet, ami egy 1 m2 nagyságú földdarabot ábrázol és 20 méterre készültek egymástól, akkor te meg tudnád mondani, merre ment az, aki a képet csinálta? (Nah kb ilyen zavarban lehet az egered, amikor rántasz rajta egyet.)

Tehát röviden: nem tudja merre mozdult, így nem küld (vagy rossz jelet küld) a gépednek.

Megoldás: Lassabban mozgasd, mert akkor észleli az egered.

2011. ápr. 30. 17:03
 2/5 A kérdező kommentje:
jaa értem tehát kevés az egerem gyorsulása amúgy jó egér semmi bajom nemvolt eddig vele.. amúgy hogyan mozgassam lassabban 1.5 egérérzékenységnél?ha mögöttem van az ember rántok h lelőjjem azt ennyi megáll az egér
2011. ápr. 30. 18:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, ha esetleg nagyobb egérérzékenséggel játszanál. Én 3-ra álítottam és így is tölkéletesen játszok. Egyébként nekem kőkorszaki optikai egerem van és azzal játszok. Egérpad helyett én egy lapot használok, amire függőleges és vizszintes csíkokat rajzoltam egy mindegyiknek más a színe és így az egerem tudja nagyon jól működik, csak sajna ha bármi icipici porszem belerakódik, akkor már egyből köcsögösködik.
2011. máj. 1. 11:22
 4/5 anonim ***** válasza:

Ja és még annyi hogy néztem képeket az egérpadodról. Szerintem az is lehet baj hogy teljesen fekete. Az olyan egérpad a legjobb, amin valami sokszínű mint van.

Tehát ilyesmi egérpadok a jobbak az optikai egereknek:

[link]

[link]

[link]

de egyébként mindegy mit teszel alá csak az egér lásson színeket, mintákat és úgy talán amikor megrántod az egeret, akkor is tudni fogja hogy most te arrébhúztad de az a csupa fekete egérpadod az kész katasztrófa a kicsi kamerája számára

2011. máj. 1. 11:29
 5/5 A kérdező kommentje:
nagyobb érzékenységgel nemtudok lőni már megszoktam ezt amúgy ez az egérpad gamer direkt játékra van meg 8000 dpi ig jó de lehet igazad van de most veszek egy új egérpadot sztem..
2011. máj. 1. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!