Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egér probléma, bővebben lent (? )

Egér probléma, bővebben lent (? )

Figyelt kérdés

Van egy trust predator típusú egerem,és win 7 alatt (más op rendszer alatt még nem probáltam,de szerintem ott nem csinálja).

Az a probléma,hogy ha kattintok az egérrel vagy úgy érzékeli hogy 2-t,vagy úgy hogy 3-at,vagy úgy hogy egyáltalán nem kattintok.

Pl. kiakarok valamit jelölni,erre nem kijelöli,hanem megnyitja a fájlt.

Vagy böngészőben a görgővel megnyitnék valamit új lapon,erre megnyitja 3x.

Na meg szöveget kijelölni is lehetlen,hiszen ha lenyomva tartom a egérgombot, akkor random időnként "újrakattint".

A vicces az egészben,hogy ez már máskor is csnálta vagy 2 hónapig,de aztán elmúlt egy fél évig,aztán most megint visszajött.

Nem tudjátok mi lehet a probléma? Nagyon zavaró.

2010. dec. 4. 22:09
 1/4 anonim ***** válasza:
A probléma az, hogy Trust. :)
2010. dec. 4. 22:19
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem is detto ez volt a problémám egy razer copperhead egérrel. Nálam az egérben a mikrókapcsoló csinálta ezt. Mocskos lett, és akkor meghülyült, néha megtudtam "javítani" ideiglenesen ha sűrített levegővel belefújtam egy keveset. Ha nem, akkor megpróbáltam csapkodni az egér gombját. Volt amikor egy évig jó volt utána. :) Gondolom csapkodás hatására átrendeződött/összetömörült a mocsok, és ezért lett jó.

Ha végérvényesen tuti megoldást akarsz, akkor cserélj egeret, vagy az egeredben mikrókapcsolót.

2010. dec. 4. 22:23
 3/4 anonim ***** válasza:

22:19:

Nálam meg az volt a probléma, hogy razer? :D

Hja, végül is azért adtam ki 20k-t egy egérért, hogy garancia lejárta után döglődjön. :P

2010. dec. 4. 22:24
 4/4 A kérdező kommentje:

Tehát akkor csak egér probléma? Akkor jó,dobom ki a francba,annyira nincs a szívemhez nőve,csak azt hittem hogy win7 szarakszik.

köszönöm a válaszokat

2010. dec. 4. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!