Intel (R) CPU T2080 @ 1.73GHz Procis laptopom van! Mekkora a jó üzemi hőmérséklet? Proci? HDD?
Figyelt kérdés
A proci hőmérsékele úgy hogy most pasztáztattam meg kitakarítattam 56-57 fok magonként persze. a vinyó 43 fokos. Ez normális?2011. ápr. 27. 23:06
1/6 VODKA0710 válasza:
Külön magonként nem tudod megmérni a hőmérsékletet, nincs olyan kis hőérzékelő. Amúgy meg normális. Laptop-okban ennyi szokott lenni. Asztali PC-ken 30-40 fok üresjáratba, használtba meg max 87 (utána ujraindul az alap BIOS beállításokkal).
2/6 anonim válasza:
Hát figyi. nekem van egy laptopom, Intel Core 2 Duo, 2 x 1.5GHz, és van, amikor netezek, zenét hallgatok, msn egyzserre megy, akkor 85°C is volt már. Konvertálás közbe 101 de ha jóltudom akkor 105 foknál indul újra
3/6 anonim válasza:
egyébként első válaszoló: az AIDA64 simán méri:D asztali gépben 4magos quad van, és mind a 4 magot méri:D
4/6 anonim válasza:
bocsi nem válaszoltam minden kérdésedre...:D cpu: 60-70 átlagba, HDD 45-50, ram 60
5/6 anonim válasza:
csapok ide egy képet is a progiról
6/6 VODKA0710 válasza:
"egyébként első válaszoló: az AIDA64 simán méri:D asztali gépben 4magos quad van, és mind a 4 magot méri:D"
Egy mag durva 0.025mmx0.025mm. Ebből négy van egymás mellett. Ilyen kis felületnek lehetetlen meghatározni a hőmérsékletét. Ezért nem is magán a CPU-n mérik a hőmérsékletet, hanem a hűtőborda alján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!