Létezik, hogy közel 700 watt a fogyasztása? 500 wattos tápom van a napokban cseréltem HD3350-ről HD6970-re. Ezért kapcsol ki játék közben a gép?
Figyelt kérdés
Van ez az oldal:
Itt kiválasztom, hogy 4 magos procim van, regular desktop pc, AMD Phenom X4 9650, 2 stick DDR3, Radeon HD6970, 1 regular SATA HDD, 1 DVD±RW, sound blaster front bay, 6 USB...
Aztán gondolom jön még hozzá valami? Proci hűtő? egyéb?? A lényeg, hogy 698 watt jött ki... ez létezik?
2011. ápr. 27. 15:32
1/4 Panda Péter válasza:
kérdés, hogy milyen 500W-os tápról van szó. ha minőségi, akkor sztem vinnie kéne, ha noname, akkor valszeg új tápra lesz szükséged.
ha olcsón akarod megúszni, és jó kell, akkor corsair tx650 v2.
2/4 anonim válasza:
Terhelve 300W felett fogyaszt a gpu.
A CPU 95W max. A tápod lead 450W-ot. a 700 az hülyeség de ezekszerint nem bírja a tápod.
3/4 anonim válasza:
a sytstem typenál a single/dual/quad socket a cpu foglalatokra gondol. tehát neked van egy 4 magos procid, az akkoris single socket, mert csak 1 procit tudsz beszerelni az alaplapba. megközelítőleg 450 watt lehet a max. de szerintem ezt a kártyát az a proci nem hajtja ki.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek a segítséget!
igen azt hiszem mondhatjuk, hogy gagyi van... valami Logic...
akkor nézek valami újat!
2011. ápr. 27. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!