Ati Radeon driver frissítés, hogy?
Sziasztok
Ma ki találtam, hogy frissíteni fogom a gépet meg drivert.
Csak annyi baj van, hogy nem tudom mi lesz jobb a frissítek nem tudom mire jó stb....? Meg persze azt se tudom, hogy kell csinálni? Részletesen írjátok le ha lehet köszi:)
Ja meg a vidim: Ati Radeon HD5550 Series SyncMaster
Akkor megkeresed az eszközkezelőt, valahol a vezérlő pultban kell lennie, ott ki lesz listázva az összes hardvered. Ha kettőt klikkelsz rá, akkor ott lesz egy ablak, az ilesztőprogram fülbe menny bele. Ott lesz olyan ilelsztőprogram frissítése vag hasonló. Nem garantálom hogy 100%-osan úgy lesz ahogy elmondtam mert én windows 7-et használok, de azért hajrá. Ha valamiben megakadtál írj. :)
(zöld pacsit ne felejtsd ;))
"Csak annyi baj van, hogy nem tudom mi lesz jobb a frissítek nem tudom mire jó stb....?"
Hibajavításokat és új szolgáltatásokat tartalmaz az alkalmazásokhoz. Valamint javítod a kompatibilitást. (Elsősorban játékoknál).
"Meg persze azt se tudom, hogy kell csinálni?"
Leszeded a régi driver csomagot, a vezérlőpult programok telepítése és törlésénél, majd felrakod az újat, és örülsz..
Innen tudod leszedni:
És melyiket tőlcsem le? első második?
És melyiket törőljem le? KÉP::: [link]
Az "Individual Downloads" fülön az elsőt (Display Driver), majd "Catalyst Control Center" -ből a legutolsót, mert ez tartalmazza a magyar nyelvű felületet. Majd ugyan ebben a sorrendben kell telepíteni is.
Amúgy képen pont az van kijelölve, amit törölnöd kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!