Milyen asztali gépet vegyek 160e FTért?
Sziasztok, szeretnék venni egy gépet, LCD/LED monitorral együtt, összeállítottam egy konfigot de nagyon bénán tudok összeállítani haverom szerint, ti mit javasoltok? Videókártyának nVidiát szeretnék de ha jobbat kapok azért az árért akkor szóba jöhet ATI is, proci m1 hogy AMD vagy Intel, mind2ről halottam jót és rosszat..
RAMnak minimum 4gb kéne (videókészítés,játék(ritkán),ps.. szal sok program futna egyszerre)
ház is kéne mert a mostani nagyon rossz, meg egy egér mert hibás, a monitornak MINIMUM 1366xnemtom hányas felbontás kéne.. (jobban örülnék 1600xosnak de csak hogyha nagyon belefér a keretbe)
Nagyon fontos lenne..:/
processzor
Intel Core i5-2400 Sandy Bridge, 3,1GHz, 4mag, 6MB cache,
3.4GHz turbo frekvencia
alaplap ASUS P8H61-M rev 3.0: new B3 revision
memória 4GB Kingmax DDR3 1333MHz
winchester 1TB Seagate Barracuda 7200.12 SATA-3/6Gb
grafika nVidia GeForce GTX 550 Ti 1GB DDR5
ház Cooler Master Elite 334
tápegység FSP 400W
optikai meghajtó Samsung SH-S223 DVD-író
144.990 Ft
a gép a pc-outlet.hu-ról van. választassz hozzá egy monitort pl ez : [link] ez 1600x900-as
tessék itt egy oldal
görgesd lefele és lessz egy ilyen árú gép
"nettó: 132 700 Ft
bruttó: 165 875 Ft
áruhitelre: 5 955 Ft/hó-tól "
én ezt ajánlanám=) monitorral együtt adják=)
iponról vásároljatok emberek!
olcsó, és a garis részlege is nagyon korrekt.
a 2500-as sandy-t kicsit túlzásnak érzem, bár ahogy látom, nem sokkal olcsóbb a 2300 sem, így ha belefér a keretbe akkor megéri, mert időtálló proci.
amire vigyázz, hogy csak B3 utótagos alaplapot válassz mellé.
videókártyából amit ajánlani szoktam az a hd6850, illetve ha találsz 35 körül/alatt, akkor sapphire 5850 extreme
ramból akár még a 8giga is beleférhet.
tápból minimum egy FSP400-60APN (wattban nem kell erősebb, de minőségben minimum, a corsair cx széria új tagjai viszont kerülendők)
SSD-n is elgondolkozhatsz, ha bele tudod szuszakolni a keretbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!